SmoothSkin Pure Fit IPL uređaj za uklanjanje dlačica

SmoothSkin Pure Fit IPL uređaj za uklanjanje dlačica

Ocjenjivanje:
100 % of 100
380,00 €
Dostupno
SKU
LJ78309
 • Tretira cijelo tijelo u samo 10 minuta
 • Ima neograničen broj bljeskova
 • Pogodan je za upotrebu na nogama, licu, pazusima i bikini zoni

Kupnjom ovog proizvoda ostvaruješ 380 bodova

 • Besplatna dostava iznad 40 EUR u roku 2 do 5 dana

 • Mogućnost preuzimanja narudžbe u trgovini

 • Plaćanje karticama ili pouzećem

 • Plati Keks Payem

Smoothskin Pure Fit IPL

SMOOTHSKIN je najprodavaniji svjetski brend za IPL uređaje po podacima prodaje za 2019., 2020. i 2021. godinu. Radi se o premium engleskom brendu koji je dizajniran i proizveden u Engleskoj, a svi modeli su konstruirani na način da traju barem 10 godina.


I dalje samo i jedino Smoothskin nudi beskonačan broj bljeskova. Ako tražite najbolji i najnapredniji IPL uređaj na tržištu koji će vas služiti desetljeće ili dulje, Smoothskin je prvi izbor - bez obzira koji model odabrali.


Koristeći najnoviju IPL tehnologiju, SmoothSkin Pure Fit nudi pametan, brz i moćan tretman osmišljen za sprječavanje rasta dlačica i otkrivanje prekrasne kože, bez tamnih sjenki! Odsad stiže i s FIT nastavkom za dodatnu preciznost na manjim područjima, poput prstiju ili iznad gornje usne.


Prednosti uređaja SmoothSkin Pure Fit:

prednosti Smoothskin pure fit uredjaja

smoothskin pure fit se primenjuje za uklanjanje dlacica ispod pazuha

MOĆNA TEHNOLOGIJA

SmoothSkin Pure FIT koristi IPL tehnologiju za usporavanje ponovnog rasta dlačica.

Uređaj koristi 20W snage, što znači da ćete brzo vidjeti rezultate, a nakon početnog razdoblja tretmana trebat će vam manje redovitih nadopuna.


TKO MOŽE KORISTITI SMOOTHSKIN PURE FIT?

Ton Koze TON KOŽE

Na grafikonu su prikazani tonovi kože pogodni za IPL tretman, to su tonovi kože 1 do 5 na Fitzpatrick skali.IPL nije prikladan za ton kože 6, tako da uređaj ne biste trebali koristiti na vrlo tamnim tonovima kože jer to može prouzrokovati oštećenje kože.

Ton Dlacica TON DLAČICA

IPL je učinkovit na prirodno crnoj, smeđoj i tamnijoj plavoj boji dlačica, ali nije tako učinkovit na crvenim, bijelim, sivim ili vrlo svijetlo plavim dlačicama. Bijele i sive dlačice ne sadrže dovoljno melanina koji bi apsorbirao svjetlosnu energiju. Crvena kosa sadrži drugu vrstu melanina koji ne reagira na IPL.

 

Najveća snaga

IPL Smoothskin Pure Fit je najmoćniji uređaj na tržištu, a s 20 W optičke snage dobit ćeš najbrži i najučinkovitiji tretman*

* U slučaju da se pitaš... Optička snaga je način na koji mjerimo koliko je IPL uređaj učinkovit i koliko brzo ovaj uređaj može isporučiti energiju.  Iako su i snaga i brzina očito jako važni u IPL uređaju, jedan malo znači bez drugog! Kada se uspoređuju IPL uređaji, uređaj s većom optičkom snagom, kao što je SmoothSkin, može isporučiti istu  razinu energije, ali brže od svojih konkurenata, čime se pruža učinkovitiji tretman. SmoothSkin ima savršenu kombinaciju visoke izlazne energije i brzine bljeskova kako bi pružio brze i dugotrajne rezultate uklanjanja dlačica. SmoothSkin Pure IPL Fit pruža ti personaliziranu snagu za optimalne performanse.

KAKO SE KORISTI SMOOTHSKIN PURE FIT IPL UREĐAJ?

Trebali biste koristiti SmoothSkin Pure Fit jednom tjedno prvih 12 tjedana kako biste osigurali tretmane svih folikula dlačica. Kako dlačice rastu u različitim fazama, važno je nastaviti s tjednim tretmanima kako biste bili sigurni da je odabrano područje temeljito tretirano.

smoothskin fit pure ipl uređaj

Uz redovite i dosljedne tretmane, primijetit ćete manje vlasi kako rastu natrag. Svaka dlačica koja se vrati natrag bit će tanja, svjetlija i rast će mnogo sporije.

smoothskin pure fit uklanja dlacice s bedara

Nakon 12 tjedana, počinju tretmani nadopune samo onda kada su potrebni. To je obično samo jednom svakih 4-8 tjedana, što je znatno manje od brijanja 2-5 puta tjedno.

smoothskin pure fit ipl uredjaj uklanja dlacice s nogu

Tretmani nadopume će se razlikovati od osobe do osobe jer oni u potpunosti ovise o vašoj koži, vrsti dlačica pa čak i načinu života. Međutim, kako vrijeme prolazi, trebali biste biti u mogućnosti zamijeniti rutinu brijanja u potpunosti.


TRI NAČINA RADA - SNAŽNI, BRZI I NJEŽNI

S tri načina rada zaista možete prilagoditi svoje tretman za uklanjanje dlačica. Snažni način pruža najveći intenzitet, savršen za tvrdoglave dlačice oko vaše bikini zone i ispod pazuha.

ipl smoothskin pure fit uklanja dlacice ispod pazuha

Brzi način odaberite kako biste brzo dovršili tretmane na većim površinama poput ruku i nogu.

smoothskin pure fit uredjaj uklanja dlacice s nogu

Ako je vaša koža sklona osjetljiva na nekim područjima, Nježni način nudi učinkovit tretman pri smanjenom utrošku energije, što cijeli postupak čini mnogo ugodnijim.

smoothskin pure fit ipl uklanja dlacice u bikini zoni

GLIDE I STAMP METODA

Ako koristite bilo koji od tri načina rada, možete koristiti Glide ili Stamp metodu korištenja:
 • Glide metoda omogućava vam da se pokretom uređaja neprestanom brzinom premještate na veće površinske površine kako biste brže postigli potpunu pokrivenost
 • Stamp metoda najbolja je za manja područja poput linije ispod pazuha i bikinija. Omogućuje vam da budite precizniji s postupkom na teže dostupnim područjima, naročito s novim FIT nastavkom za preciznost na manjim područjima kože.


MAKSIMALNO PRECIZAN

SmoothSkin Pure dolazi s preciznim FIT nastavkom koji je savršen za manja područja poput gornjih usana i prstiju - pružajući idealan tretman prilagođen tvom tijelu. Kako izgleda SmoothSkin Pure s posebnim FIT nastavkom?

smoothskin pure fit uredjaj sa fit nastavkom*SmoothSkin Pure s ultrapreciznim FIT nastavkom za manja područja poput prstiju i područja iznad usana.smoothskin pure fit uklanja dlacice s licasmoothskin pure fit uredjaj uklanja dlacice s prstiju

SMOOTHSKIN PURE vs BARE USPOREDBA

Bare Vs Pure

Je li Smoothskin Pure Fit IPL pogodan za mene?

IPL Smoothskin Pure  pogodan je za većinu tonova kože i boja dlačica, ali se ne preporučuje za vrlo tamnu kožu ili vrlo svijetle dlačice na tijelu. Upotrijebite sljedeći grafikon kako biste bili sigurni da je vaša koža prikladna za tretman prije kupnje ovog uređaja.


Specifikacija proizvoda

 • 3 do 6J/cm2
 • Prozor od 3 cm2
 • Žičani
 • Baterije nisu potrebne
 • Dvogodišnje jamstvo

Što je u Smoothskin Pure Fit kutiji?

1 x SmoothSkin Pure Fit  uređaj

1 x Mrežni kabel

1 x Napajanje

1 x Precizni nastavak

1 x Korisnički priručnik


Ovdje možeš preuzeti upute za korištenje uređaja

Više informacija
EAN Kod 5060352783094
Bruto masa, g 890
Gabariti pakiranja
/težinaheightlengthwidth
BIPKAR 1.800N/AN/AN/A
KAR 5.400 220 500 290
PAL 162.000 1.050 800 1.200
SPARKAR 1.200N/AN/AN/A
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:SmoothSkin Pure Fit IPL uređaj za uklanjanje dlačica
Vaša ocjena