ROX Beauty - najbolje mjesto za kupovinu vrhunskih svjetskih beauty uređaja!

Ponosni smo što našim kupcima donosimo najbolje uređaje i tehnologije iz beauty industrije


ROX Beauty je strastveni ljubitelj beauty tehnologije. Mi smo u konstantnoj potrazi za najkvalitetnijim i najučinkovitijim proizvodima najboljih beauty tvrtki koji dokazano unaprjeđuju ljepotu i održavaju njegovan izgled.

 

Naš portfolio čine globalno popularni brendovi beauty uređaja: SMOOTHSKIN, NUFACE, TRIPOLLAR, PMD BEAUTY, HAIRMAX, STYLPRO.

 

Kao lideru u distribuciji high-end beauty uređaja, svakodnevno pratimo globalne beauty novosti i trendove, osluškujemo glas tržišta, istražujemo proizvode, te kao early adopter donosimo inovativne, tehnološki napredne beauty uređaje na Hrvatsko i SEE tržište. 

U fokus stavljamo dugoročno zadovoljstvo kupca. U tu svrhu otvorili smo posebne koncept store-ove u centru Zagreba, u  Beograda i Sarajeva, U našem prostoru možete vidjeti cijeli asortiman, educirati se o načinu rada uređaja te benefitima tehnologije pojedinog proizvoda.

 

Poseban beauty experience moguće je u prostoru beauty rooma gdje će naše djelatnice osigurati tretman s odabranim proizvodom.U posebnim terminima također su moguće konzultacije s renomiranim estetskim doktorima i dermatolozima.

 

ROX Beauty store nalazi se u centru Zagreba, na adresi Ilica 54. Veselimo se vašem dolasku!

  1. hairmax
    herbacin
    rosense
    smoothskin
    tripollar