IPL TEHNOLOGIJA KAO RJEŠENJE ZA NEUGODNE DLAČICE

IPL TEHNOLOGIJA KAO RJEŠENJE ZA NEUGODNE DLAČICE

IPL TEHNOLOGIJA KAO RJEŠENJE ZA NEUGODNE DLAČICE 

Sezona proljeće/ljeto službeno je stigla i to znači samo jedno: vrijeme je da kapute, jakne i zimsku odjeću u ormaru zamijenimo onom pogodnom za toplije vremenske uvjete. Samim time naše ruke i noge bit će izloženije pogledima, posebice za ljetnih mjeseci kada su nam kupaći kostimi svakodnevica. Glavobolju nam baš u ljetnom periodu stvaraju neugodne dlačice koje ne samo da su estetski problem, već nerijetko i zdravstveni. Učestalo brijanje i posezanje za britvicom može dovesti do problema bolnih uraslih dlaka, suhe i iziritirane kože, baš kao i neugodne depilacije voskom ili šećernom pastom. Svaka od ovih metoda samo je privremeno i kratkotrajno rješenje i upravo zato u pomoć pozivamo naprednu IPL tehnologiju! 

IPL tehnologija saveznik je u postizanju glatke kože 
IPL kratica je za Intense Pulsed Light IPL te je riječ o revolucionarnoj tehnologiji koja se primarno koristi za različite dermatološke procedure, uključujući uklanjanje dlačica, pomlađivanje kože te tretman pigmentiranih lezija poput staračkih pjega i oštećenja od sunca. Upravo navedeni benefiti IPL tehnologiju razlikuju od tradicionalnih laserskih metoda. Dok laser koristi samo jednu vrstu valne duljine svjetlosti, IPL koristi čitav spektar valnih duljina. To omogućuje IPL uređajima da istovremeno ciljaju više kožnih problema. Tretmani s IPL-om gotovo su bezbolni i iznimno brzi, što čitavo IPL iskustvo čini ugodnim i efikasnim. Nekoliko brendova prigrlilo je IPL tehnologiju, a najbolje među njima okupio je baš ROX Beauty, na jednom mjestu! 

SMOOTHSKIN pionir je na području IPL tehnologije 
Kao pionir i predvodnik na području IPL tehnologije istupio je SmoothSkin, čiji se ergonomski uređaji jednostavno i lako koriste u toplini vašeg doma. Zašto Smoothskin uređaji uživaju reputaciju jednih od najboljih uređaja za kućno uklanjanje dlačica? Zasluge idu implementaciji napredne tehnologije i istraživanjima, uz malu pomoć fizike. Također, jedna od bitnijih karakteristika SmoothSkin uređaja jest i neograničen broj bljeskova.  

 

SMOOTHSKIN BARE FIT učinit će vašu kožu svilenkasto glatkom, a osjećaj bodljikavih nogu i pazuha bit će stvar ružne prošlosti. Riječ je o najbržem IPL uređaju na tržištu jer ćete tretman cijelog tijela (noge, bikini zona i pazusi) završiti u samo 10 minuta, zahvaljujući brzini od 100 bljeskova u minuti.

 

SMOOTHSKIN PURE MINI ima patentiranu tehnologiju aktivnog hlađenja zraka koja jamči sigurnost kože u svakom trenutku, a kako dolazi u smanjenim dimenzijama, izrazito je praktičan za putovanja.  

 

SMOOTHSKIN PURE FIT IPL najmoćniji je uređaj na tržištu, a s 20 W optičke snage osigurava najbrži i najučinkovitiji tretman.  
Ovoga mjeseca počinje SmoothSkin kampanja „12 tjedana do ljeta“ koja još jednom donosi ROX Beauty iskustvo, a pripremili smo vam fantastičan sadržaj koji ćete kroz 12 tjedana moći pratiti na našim društvenim mrežama. Stay tuned!  
 

IPL tehnologija na FOREO-ov način 

Da se u udobnosti svoga doma riješite neželjenih dlačica pobrinut će se i FOREO, jedan od vodećih svjetskih brendova kada su u pitanju beauty gadgeti. Britvica će postati stvar prošlosti, a na njezino mjesto zasjest će FOREO PEACH™ 2, IPL uređaj koji koristi snažne bljeskove, čijom kontinuiranom upotrebom dlačica ulazi i ostaje u neaktivnoj fazi. Za optimalnu sigurnost i ugodu, sugestija je koristiti ga s PEACH™ gelom za pripremu kože koji hladi. Mini verzija ovog uređaja krije su u FOREO PEACH™ 2 go, kojeg će obožavati naši dragi putoholičari. Oba uređaja krase neusporediva moć, proširena pokrivenost, munjevita brzina bljeskalice, raznovrsne postavke te poboljšana povezivost, kao i  FOREO-ove T-Sonic™ pulsacije. Ova inovacija privremeno proširuju pore i omogućuju svjetlosnim pulsacijama da učinkovitije dosegnu folikule dlačica. Nježna T-Sonic™ masaža također potiče protok krvi, pomažući u limfnoj drenaži i proizvodnji kolagena. 

Do svilenkasto glatkih nogu uz SILK’N JEWEL LUXX IPL 
Silk'n Jewel IPL  uređaj trajno uklanja dlačice s klinički dokazanom i patentiranom HPL™ tehnologijom. Ono što ga razlikuje od ostalih IPL uređaja jest njegov ugrađen senzor koji prepoznaje boju kože te se može koristiti i nakon sunčanja. Sadrži i Touch@Glide tehnologiju koja zahvaljujući automatiziranim svjetlosnim impulsima brzo i bezbolno uklanja dlačice.  
 


Više ne morate posjećivati salone jer najbolje kućne IPL uređaje na jednom mjestu okuplja ROX Beauty, a na vama je da odaberete onaj po vašoj mjeri. Koji god izbor donijeli, ne možete pogriješiti!