PMD Clean PRO Rose Quartz

PMD Clean PRO Rose Quartz

Dostupno
SKU
LJ03063

PMD Clean Pro Rose Quartz je pametni uređaj za čišćenje lica koji se na temelji SonicGlow i ActiveWarmth tehnologijama s kvarc kamenom kako bi se vaša dnevna beauty rutina podigla na viši nivo.

Kupnjom ovog proizvoda ostvaruješ 210 bodova

  • Besplatna dostava iznad 40 EUR u roku 2 do 5 dana

  • Mogućnost preuzimanja narudžbe u trgovini

  • Plaćanje karticama ili pouzećem

  • Plati Keks Payem

PMD Clean PRO ROSE QUARTZ UREĐAJ ZA ČIŠĆENJE LICA


Svakodnevno korištenje ActiveWarmth tehnologija ublažava nepravilnosti na vašem licu jer toplinska terapija i ružićasti kvarcni kamen povećavaju apsorpciju kozmetičkih preparata i smanjuju napetost i upalu.


Tehnologija Sonic Glow pulsacija razgrađuje prljavštinu i masnoću unutar pora sa 7.000 vibracija u minuti dok djeluje savršenom frekvencijom za podizanje, učvršćivanje i toniranje kože.


Uređaj koristi toplinsku terapiju u kombinaciji sa SonicGlow tehnologijom pulsiranja i dragim kamenom ružičastim kvarcom koji eliminira toksine, umanjuje crvenilo te pospješuje elastičnost kože.

PMD Clan Pro RQ uređaji i ostali PMD uređaji u ružičastoj boji

Benefifti korištenja PMD Clean PRO RQ uređaja:

  • Dubinski čisti kožu
  • Minimizira pojavu mitesera i onečišćenja kože
  • Smanjuje zadržavanje ulja i pojavu masnoća
  • Podiže, učvršćuje i poboljšava ton kože
  • Pospješuje apsorpciju proizvoda za njegu kože

SonicGLow tehnologija uklanja i razbija prljavštinu i masnoću iz pora sa 7.000 vibracija u minuti djelujući snažnom frekvencijom za podizanje, učvršćivanje i toniranje kože. Aktivna tehnologija zagrijavanja – ActiveWarmth koja se nalazi u glavi uređaja te pruža toplinsku terapiju u kombinaciji sa SoncGlow pulsacijama koje dodatno aktiviraju vaše proizvode za njegu kože i dublje se apsorbiraju te time pružaju bolji učinak.


Ultra higijenski medicinski silikonom antibakterijski je, otporan na mirise, hipoalergen je i vodootporan. Glava uređaja se nikada neće morati promijeniti. Ovaj snažan uređaj ima dovoljno nježna vlakna kako bi bio namijenjen za sve tipove kože. Ima 4 prilagodljiva načina rada te pruža cijeli spektar mogućnosti čišćenja.

Prednosti PMD Clean Pro Rose Quartz uređaja


Ružičasti Kvarc

Ružičasti kvarc sadrži elemente koji uključuju magnezij, željezo i kisik. Ovaj kamen poznat je po svom svojstvu smanjenja upale i napetosti.


NAČIN KORIŠTENJA PMD Clean PRO RQ uređaja:

1. Namočite lice toplom vodom i nježno umasirajte sredstvo za čišćenje

2. Namočite uređaj pod tekućom vodom i uključite uređaj. Preporučamo korištenje 1jednog od dva načina rad za optimalne rezultate čišćenja

3. Nježno pomičite glavu uređaja kružnim pokretima preko vašeg cijelog lica. Možete se slobodno zadržati na područjima na kojima smatrate da treba više vremena.

4. Isperite lice i PMD uređaj za čišćenje i dobro osušite

5. Nanesite vaš omiljeni proizvod za njegu kože uz korištenje stražnje strane PMD Cleansing uređaja u načinu rada 3 ili 4.. Uz aktivaciju toplinske terapije, proizvod za njegu klice će imati bolji i snažniji učinak jer će se apsorbirati dubinski u vašu kožu         

6. Preporučujemo korištenje načina 3 ili 4 za optimalnu masažu lica.

 

Kako bi povećali apsorpciju obnavljajuće anti-age maske s kolagenom, koristite toplinsku ActiveWarmth tehnologiju na Vašem PMD Clean PRO RQ uređaju kako bi dodatno umasirali aktivne sastojke. Kako bi pospješili anti-age tretman uključite način rada 3 ili 4 na svom uređaju za učvršćivanje i toniranje kože.


Ovaj uređaj dolazi i u crnoj varijanti obogaćen opsidijan kamenom - PMD Clean Pro OB uređaj.

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:PMD Clean PRO Rose Quartz
Vaša ocjena