Barbiemania je zahvatila Rox Beauty!

Barbiemania je zahvatila Rox Beauty!

Bez obzira jeste li odrasli uz Barbie ili ste tek sada otkrili njezinu čaroliju, ovaj film osvojio je srca milijune djece i odraslih, puno prije svog prikazivanja. Karizmatična Margaret Robbie i šarmantni Ryan Gosling nedvojbeno pojačavaju čaroliju filma, uvlačeći publiku u svijet fantazije i ljepote. Barbie nas vodi na očaravajuća putovanja, puna prijateljstva, avanture i vrijednih životnih lekcija.

 
Ružičaste odjevne kombinacije i njen besprijekoran izgled već su dugo amblem ljepote i stila. Tako da ćemo ''okriviti'' upravo nju, Barbie, za ružičastu maniju koja je zahvatila i Rox Beauty!  
Naime, ''poružičastili'' smo našu ponudu samo za vas, kako bi zajedno s Barbie prihvatili svoju jedinstvenu ljepotu! Barbie manija u Rox Beauty pružit će vam posebne ponude koje možete pratiti na roxbeauty.hr. A više o svakom proizvodu iz Rox Beauty Barbie ludila pronađite niže. 


Nuface Mini prenosiv je mikro strujni uređaj koji zahvaća mišićna vlakna na području lica kako bi se postiglo trenutno zaglađivanje bora i finih linija te je na taj način koža lica zategnuta, tonirana i oblikovana.

PMD Clean Pro koristi Active Warmth toplinsku terapiju za otvaranje pora s dragim kamenom, ružičastim kvarcom, koji eliminira toksine, umanjuje crvenilo te pospješuje elastičnost kože. Zagrijavanje kože potiče bolju apsorpciju kozmetičkih preparata, SonicGlow tehnologijom pulsiranja dubinski čisti kožu sa 7 000 pulsacija u minuti.

PMD Personal MicroDerm Pro najnapredniji je uređaj za mikro dermoabraziju koji se trenutno nalazi na tržištu. Tjednim tretmanima PMD- MicroDerm Pro uređajem umanjujete pojavu finih linija i bora, proširenih pora, tamnih mrlja te izjednačavate ton kože i teksturu kože. Blush uređajem umanjujete pojavu finih linija i bora, proširenih pora, tamnih mrlja te izjednačavate ton i teksturu kože. 

PMD KISS uređaj pruža pametan anti-age tretman koji rezultira punijim usnama. Specijalno kreiran serum na bazi hijaluronske kiseline i snažna formulacija ključnih aktivnih sastojaka potiče dodatnu produkciju kolagena vaših usana te pruža momentalno povećanje volumena vaših usana. 

Dermaflash Luxe+ uređaj sigurno i nježno uklanja mrtve stanice kože i neželjene dlačice.  Oštrice ovog uređaja pružaju vrhunsku udobnost i preciznost, te maksimalnu zaštitu i bez brige naše dame, Dermaflash Luxe+ ne potiče gušći rast dlačica. Pored njega svoje mjesto u našoj posebnoj ponudi našao je i Dermaflash MINI, koji je zbog svog dizajna pogodan za putovanja. 

Dermaphore Icy Pink snagom ultrazvučne tehnologijom odčepljuje pore i pospješuje učinkovitost Vaše omiljene rutine u njezi kože. Klinički je dokazan i siguran je za sve dobi, tonove i tipove kože - čak i za osjetljivu kožu. Prilagođena zakrivljena lopatica od nehrđajućeg čelika klizi preko kože za trenutno djelovanje bez iritacije.   


Ako ste pomislili da smo ovdje odlučili stati, uspjeli ste se prevariti. Kupnjom svakog proizvoda iz naše ‘’Ružičaste ponude’’ dobivate Barbie lutku. WOW, Barbie manija je stvarno zahvatila Rox Beauty!