Salonski tretmani koje možete napraviti sami

Salonski tretmani koje možete napraviti sami

1. Radio frekvencija

Tretmani se prvenstveno koriste za liječenje problema s opuštenošću kože, za zatezanje i toniranje kože. Čelo, linija čeljusti, vrat, okoloočno područje i obrazi mogu se liječiti tehnologijom radio frekvencije. Tretmani su općenito najprikladniji za one s blagom do umjerenom opuštenom kožom, ljudima od 30 do 50 godina. Većina ljudi nakon tretmana trebala bi vidjeti kako im se zategnutost kože vidljivo poboljšala, ali i tekstura kože.

Kako radi?

Radio frekvencija se prenosi u kožu. Energija potiče dermalne aktivnosti nježnim zagrijavanjem stanica kože, ubrzavanjem prirodne proizvodnje kolagena i kontrakcijom kolagenskih vlakana radi restrukturiranja i zatezanja kože.

Salonski tretmani

Slično kao i mikrostruja za njegu lica, tanki sloj gela prvo se nanosi na kožu. Zatim se kružnim pokretima uređaj pomiče po koži kako bi isporučio struju radio frekvencije i nježno zagrijao kožu. Željena temperatura kože postiže se i održava 2-3 minute prije prelaska na sljedeće područje.

Svaka sesija traje oko 30 - 45 minuta, a estetičar će preporučiti plan liječenja od 6-8 tretmana u razmacima od 1-2 tjedna.

93604207 225541728699888 8879034437025181174 n

Rješenje kod kuće

Stvoreni su radiofrekvencijski uređaji za kućnu upotrebu koji su dovoljno sigurni i daju učinkovite rezultate. Savršen primjer uređaja za kućne tretmane su TriPollar STOP uređaji s kojima tretman traje samo 6-8 minuta. Postupak se odvija na isti način kao i salonski tretmani, isporučujući radio frekvencijske valove na kožu, lagano zagrijavajući i zatežući. Spriječite nastanak bora TriPollar uređajim iz udobnosti vlastitog doma.

2. IPL uklanjanje dlaka

Tehnologija intenzivnog pulsiranog svjetla (IPL) djeluje na zaustavljanje ciklusa rasta dlačica, sprječavajući njihov ponovni rast. Tretmanom ćete usporiti rast dlačica toliko da ćete na kraju trebati tretirati željeno područje samo jednom u 2-4 mjeseca. To se uvelike razlikuje od vaše uobičajene rutine brijanja, u kojoj se neke žene briju 2-5 puta tjedno.

Kako radi?

IPL tehnologija prenosi svjetlosnu energiju kroz površinu kože. Ovu svjetlosnu energiju apsorbira melanin u korijenu dlake. U skorijenu se nalazi najveća koncentracija melanina, tako da ovaj tretman može ciljati ovo područje ispod kože. Svjetlosna energija pretvara se u toplinsku energiju, koja uništava dlaku, zaustavljajući prirodni ciklus rasta dlake i sprečavajući njen ponovni rast.

Smoothskin

Salonski tretmani

Za najbolje rezultate preporučuju se 6-9 IPL tretmana u salonu. Ovisno o željenom području tretiranja, vrijeme tretmana može se kretati od 20 - 45 minuta.

Kućno riješenje

Možete uštedjeti puno vremena i novca IPL tretmanima u udobnosti vašeg doma.

SmoothSkin je najbrži IPL uređaj na tržištu koji dovršava tretman cijelog tijela u samo 10 minuta, a pritom ima neograničen broj bljeskova - što znači da imate doživotne tretmane. Tretmane obično treba raditi jednom tjedno tijekom 12 tjedana, a nakon toga možete nastaviti dopunjavati samo svakih 2-4 mjeseca, ovisno o brzini ponovnog rasta dlačica.

3. Njega lica

Temeljito čišćenje lica temelj je i ključ postizanja sjajnijeg, svjetlijeg tena. Blagodati čišćenja su beskrajne, od ispiranja začepljenih pora do bolje apsorpcije njege kože, svi tretmani su obično prilagođeni vašem tipu kože i svim specifičnim problemima koje imate. Vrijeme tretmana varira, ali za dovršetak cijelog tretmana obično trebate oko 60 minuta. Sada postoje neki revolucionarni uređaji koje možete koristiti kod kuće, a koji će zamijeniti način čišćenja lica.

beautiful young woman's portrait isolated white background. cosmetics and makeup, natural and eco treatment, skin care.
Well-kept. Portrait of beautiful young woman on white studio background. Concept of cosmetics, makeup, natural and eco treatment, skin care. Shiny and healthy look, fashion, healthcare. Copyspace.

Salonski tretmani

Vrijeme tetmana lica može varirati ovisno o tretmanu, ali može trajati od 30 minuta do temeljitijih 80-minutnih tretmana.

Rješenje kod kuće

Postoji niz uređaja za čišćenje koji nam daju priliku postići rezultate vrijedne salona kod kuće. Savršen uređaj za kućnu upotrebu je Silk'n Bright Mini. Uz njega možete stvoriti personaliziranu rutinu čišćenja lica kod kuće s proizvodima koji najbolje odgovaraju vašoj koži. Napokon, tko poznaje vlastitu kožu bolje od vas, zar ne?

Osim što savršeno čisti kožu lica, Silk'n Bright Mini ima i trirazličite vrste vibracija koje uz temeljito čišćenje masiraju vašu kožu

126118877 1268911620154075 3155712381036509168 n

Temeljito čišćenje možete postići za samo par minuta, što znači da ovaj korak možete lako uključiti u svoju rutinu, i ujutro i navečer. Uklanjanjem suvišnih ulja i prljavštine postići ćete bolju apsorpciju njege kože i svjetliji ten.