Najnapredniji IPL uređaj do sada!

Najnapredniji IPL uređaj do sada!

Pozdravite najnoviji proizvod obitelji SmoothSkin – SmoothSkin Pure. Pametan i moćan, SmoothSkin Pure pruža IPL tretman po vašoj mjeri, tako da možete imati svilenkasto glatku kožu koja traje toliko dugo da se više nikada nećete brinuti zbog bodljikavih nogu ili pazuha!

Još snažniji, brži i pametniji, SmoothSkin Pure stvoren je za sprječavanje rasta dlačica i otkrivanje prekrasne kože!

Smoothskin Pure

U potpunosti personalizirani tretman

Uz 130 bljeskova u minuti, tretman cijelog tijela traje samo 10 minuta! A dodatna prednost je što ima neograničen broj svjetlosnih impulsa tako da nikada nećete morati brinuti i o nestajanju svjetlosnih impulsa.

Za razliku od SmoothSkin Bare+ uređaja, Pure ima 3 načina rada: snažni, brzi i nježni koji pružaju uistinu personaliziran tretman.

Smoothskin Pure

Kada i gdje se koji način rada koristi? Snažni način pruža najveći intenzitet snage i idealan je za tvrdoglave dlačice poput onih ispod pazuha. Odabrat ćete brzi način ako želite obaviti tretman na većim površinama na tijelu, poput ruku i nogu, a na osjetljivijim dijelovima tijela nježni način nudi učinkovit i nježan tretman, što cijeli postupak čini puno ugodnijim.

SmoothSkin Pure specifikacije

Više metoda korištenja za još brže i dugotrajnije rezultate

Još jedna odlična informacija koja će vam puno značiti je to da sa SmoothSkin Pure uređajem možete koristiti dvije metode korištenja – glide ili stamp metodu.

Glide  metoda omogućava da pomicanjem uređaja neprestanom brzinom „klizite“ po površini kože dok bljeskovi izlaze brzinom od 130 bljeskova u minuti.

Stamp metoda najbolje je rješenje za manja područja poput pazuha i bikini zone. Omogućuje vam da budete precizniji s postupkom na teže dostupnim područjima.

SmoothSkin Bare+ Vs SmoothSkin Pure

Tretmane SmoothSkin Pure uređajem radite jednom tjedno prvih 12 tjedana korištenja, baš kako i kod Bare+ uređaja. No, za razliku od prethodnog uređaja, sa SmoothSkin Pure uređajem tretmane nadopune radite svakih 4-8 tjedana kako biste održali neodoljivo svilenkaste noge.

Sigurnost i jednostavnost uz pametnu tehnologiju SmoothSkin IPL uređaja

Kako biste bili sigurni da bljeskovi uređaja neće nauditi vašoj koži,  SmoothSkin Pure ima sigurnosni senzor koji provjerava ton vaše kože prije svakog bljeska, tako da se bljesak aktivira samo onda kada je potpuno siguran za vašu kožu.

SmoothSkin Pure senzori

Osim sigurnosnog senzora, SmoothSkin Pure ide još jedan korak naprijed s ugrađenim senzorom na bočnoj strani uređaja koji provjerava koliko je područje tijela na koje prislonite uređaj podobno za IPL tretman. Primjerice, prislonite uređaj na područje nogu i senzor se napuni do kraja, a prislonite uređaj na pazuhe i senzor se napuni do pola. To znači da kod tretmana pazuha morate biti uporniji i strpljiviji.

SmoothSkin Pure

Sa SmoothSkin Pure uređajem možete istu površinu prijeći do tri puta u jednom tretmanu, što znači da biste, u ovom slučaju, pazuhe svakako trebali prijeći tri puta u jednom korištenju uređaja.

Jesmo li napomenuli da SmoothSkin Pure uređaj ima neograničan broj bljeskova? O da, kupite ga jednom i ne morate brinuti da ćete u nekom trenutku ostati bez bljeskova.

Želite više informacija? Pronađite ih na SmoothSkin web stranici gdje možete pronaći i odgovore na najčešće postavljena pitanja

Ukoliko nam se ipak želite javiti s drugim upitom, to možete učiniti na mail beauty@rox.hr