STYLPRO Facial Steamer Ionska Sauna za Lice

STYLPRO Facial Steamer Ionska Sauna za Lice

Dostupno
SKU
LJ33244

StylPro 4 u 1 ionska sauna za lice djeluje po principu ispuštanja ionske pare koja dopire u dublji sloj kože i dodatno hidratizira vašu kožu.

Kupnjom ovog proizvoda ostvaruješ 57 bodova

  • Besplatna dostava iznad 40 EUR u roku 2 do 5 dana

  • Mogućnost preuzimanja narudžbe u trgovini

  • Plaćanje karticama ili pouzećem

  • Plati Keks Payem

Dodajte malo Spa užitka u Vašu svakodnevnu rutinu uz StylPro 4u1 ionsku saunu za lice, koja djeluje po principu ispuštanja fine ionske pare koja je manje gusta od pare koju ispuštaju tradicionalni uređaji za parenje lica, jer dopire u dublji sloj kože i dodatno hidratizira Vašu kožu.


Ovaj uređaj ima 4 funkcije za potpuni Spa užitak. Možete biti Vaša sauna za lice te ga koristiti kao uređaj za parenje lica, možete u tijelu uređaja zagrijati ručnik za lice, te ga možete koristiti kao uređaj za ovlaživanje zraka i aromaterapiju.

stylpro sauna za lice

Jednostavno napunite spremnik za vodu destiliranom ili deioniziranom vodom, okrenite glavni prekidač na željenu funkciju i uživajte u svojem vlastitom Spa tretmanu u toplini svog doma.


KAKO KORISTITI STYLPRO 4 U 1 SAUNU ZA ​​LICE?


SAUNA ZA LICE

Namjestite spremnik za vodu, zarotirajte prekidač na željenu poziciju. Uređaj će krenuti ispuštati paru nakon otprilike 1 minute. Prije nego što približite lice uređaju za parenje provjerite rukom temperaturu pare kako bi izbjegli moguće opekline. Lice mora biti udaljeno od uređaja minimalno 25 cm. Usmjerite paru za lice u vrh Vaše brade kako bi para obuhvatila Vaše cijelo lice. Nakon korištenja obavezno isključite uređaj.

djevojka koristi stylpro parilicu za lice

UREĐAJ ZA GRIJANJE RUČNIKA ZA LICE

Okrenite glavu uređaja suprotno od kazaljke na satu kako bi otključali poziciju. Odvojite glavu uređaja za parenje od tijela uređaja, te uredno presavijen ručnik stavite u tijelo uređaja za na to predviđeno mjesto.

stylpro steamer uređaj za grijanje ručnika za lice

Stavite glavu uređaja natrag na tijelo uređaja, zaključajte poziciju te uključite uređaj. Zarotirajte glavni prekidač na željenu funkciju grijanja ručnika za lice. Ostavite ručnik u uređaju 2 minute kako bi se zagrijao. Otključajte uređaj i izvadite ručnik štipaljkama ili pincetom. Pričekajte da se ručnik dovoljno ohladi prije nego ga stavite na lice.

stylpro parilica za lice s rolerom za lice

AROMATERAPIJA

Dodajte par kapi esencijalnog ulja u dozator – čašicu za mjerenje. Položite dozator u tijelo uređaja za parenje i zarotirajte do zaključane pozicije. Pričekajte da se pojavi plavo svijetlo oko glavnog prekidača. Držite uređaj 25 cm dalje od nosnica.


OVLAŽIVAČ PROSTORA

napunite spremnik za vodu. Zarotirajte glavni prekidač na željenu poziciju. Uređaj će krenuti ispuštati paru sljedećih 40 minuta kako bi ovlažio zrak u prostoriji.


Više informacija
EAN Kod 5060288332441
Bruto masa, g 1.235
Gabariti pakiranja
/heightlengthtežinawidth
PAL 195 1.200 86.400 800
SLOJN/AN/A 21.600N/A
VANJSKI 650 420 10.800 530
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:STYLPRO Facial Steamer Ionska Sauna za Lice
Vaša ocjena