L’Oreal Professionnel Infinium Pure 300ml

L’Oreal Professionnel Infinium Pure 300ml

Dostupno
SKU
LJ47663
Profesionalni lak za kosu.

Kupnjom ovog proizvoda ostvaruješ 14 bodova

  • Besplatna dostava iznad 40 EUR u roku 2 do 5 dana

  • Mogućnost preuzimanja narudžbe u trgovini

  • Plaćanje karticama ili pouzećem

  • Plati Keks Payem

Profesionalni lak za kosu. Umjereno učvršćivanje. Formula koja omogućuje izuzetno djelovanje. Neutralan miris tijekom nanošenja, u salonu i na kosi. Odlična profesionalna formula: optimalan ugođaj, prilagođen intenzivnoj profesionalnoj upotrebi, trenutno učvršćivanje bez ljepljenja, vrlo suho, bez vidljivih ostataka na kosi, visoki sjaj. Lak za kosu, čija formula ne otežava posebno je izrađen za frizere koji rade na modnim revijama. Ako biste pitali bilo kojeg našeg frizera, rekao bi vam da je ovaj lak neophodan za trenutnu fiksaciju frizure. Proizvod pruža fiksaciju, nevjerojatan sjajni završetak i suhu formulu koja ne ostavlja kosu prečvrstom. Za bilo koju frizuru možete birati sprej sa različitim jačinama fiksacije. Probajte Infinium Soft za nježniju fiksaciju i rezultat prirodne savitljivosti kose ili Infinium Extreme koji pruža veoma jaku fiksaciju sa sjajnim završetkom.

UPOTREBA
Koristite L’Oréal Professionnel Infinium Pure sprej na suhoj kosi. Nanesite ga sa udaljenosti od 15 - 20cm. Po potrebi, nanesite ga sa manje udaljenosti kako biste fiksirali određenu sekciju.

REZULTAT
Jaka fiksacija Brzo sušenje Bez otežavanja Bez vidljivih ostataka Sjajni završetak

SASTOJCI
PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL)AQUA (WATER)ETHANOLAMINEC20-22 ALCOHOLSOLETH-20CETYL PALMITATE2,3-DIAMINODIHYDROPYRAZOLO PYRAZOLONE DIMETHOSULFONATEGLYCERINOLETH-105-AMINO-6-CHLORO-O-CRESOL2-AMINO-3-HYDROXYPYRIDINEDECETH-5ASCORBIC ACIDHYDROXYETHOXY AMINOPYRAZOLOPYRIDINE HCLSODIUM METABISULFITE2-METHYL-5-HYDROXYETHYLAMINOPHENOLCARBOMEREDTACETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:L’Oreal Professionnel Infinium Pure 300ml
Vaša ocjena