FAQ 202 Silikonska LED maska za lice

FAQ 202 Silikonska LED maska za lice

Dostupna količina: Zadnji komad
Dostupno
SKU
LJ12017

LED maska za lice s punim spektrom svjetala brzo i učinkovito obnavlja, revitalizira kožu i bori se protiv  znakova starenja tretmanima kliničke snage u udobnosti vašeg doma

Kupnjom ovog proizvoda ostvaruješ 839 bodova

  • Besplatna dostava iznad 40 EUR u roku 2 do 5 dana

  • Mogućnost preuzimanja narudžbe u trgovini

  • Plaćanje karticama ili pouzećem

  • Plati Keks Payem

ŠVICARSKA TAJNA LJEPOTE - BEZ FILERA, BEZ FILTERA, SAMO FAQ™ 202

 

FAQ™ 202 je LED maska za lice s punim spektrom svjetala brzo i učinkovito obnavlja, revitalizira kožu i bori se protiv  znakova starenja tretmanima kliničke snage u udobnosti vašeg doma. Ovaj napredan uređaj je poveziv s aplikacijom i donosi puni spektar LED svjetala, uključujući NIR (bliskoinfracrveno) svjetlo, i optimizirane unaprijed programirane tretmane te mogućnost personalizacije postavki.

Ultralagani optički silikon otporan na bakterije prilagođava se konturama lica i osigurava ravnomjernu raspodjelu svjetla kroz 600 svjetlosnih točaka, za superiornu učinkovitost i poboljšane rezultate. Ova hands-free lagana bežična maska ostavlja oči nepokrivenima pa se možete slobodno kretati za vrijeme neinvazivnog tretmana. Nesavršenosti na koži se nemaju gdje sakriti pod LED svjetlom - uživat ćete u svojem savršenom tenu. 

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:FAQ 202 Silikonska LED maska za lice
Vaša ocjena