Dyson Airstrait Uređaj za ravnanje kose Bright Nickel/Bright Copper

Dyson Airstrait Uređaj za ravnanje kose Bright Nickel/Bright Copper

Dostupno
SKU
LJ07058

Fen za ravnanje kose s najnovijom tehnologijom za njegu kose koja koristi protok zraka pod visokim pritiskom za ravnanje kose dok se suši.

Kupnjom ovog proizvoda ostvaruješ 559 bodova

  • Besplatna dostava iznad 40 EUR u roku 2 do 5 dana

  • Mogućnost preuzimanja narudžbe u trgovini

  • Plaćanje karticama ili pouzećem

  • Plati Keks Payem

Fen za ravnanje kose DYSON Airstrait Bright Nickel/Bright Copper s najnovijom tehnologijom za njegu kose koja koristi protok zraka pod visokim pritiskom za ravnanje kose dok se suši. Ima negrijane zatezne šipke, koje djeluju kao grijaće ploče, za stezanje kose prilikom ravnanja. Zrak se precizno zagrijava i ravnomjerno projicira prema dolje pod kutom od 45° kako bi se stvorila napetost potrebna za ravnanje kose za glatku kosu - bez oštećenja toplinom.

 

Motor Dyson Hyperdymium vrti se do 106 000 okretaja u minuti, tjerajući 11,9 litara zraka kroz uređaj u sekundi. Termistori od staklenih kuglica, smješteni u uređaju, reguliraju temperaturu protoka zraka do 30 puta u sekundi, kako bi spriječili ekstremno oštećenje toplinom i zaštitili prirodni sjaj kose. Tri unaprijed postavljene temperature – 80°C, 110°C i 140°C – pretvore vašu kosu od mokre do gotove frizure, s jednim uređajem.

 

Popravite ili osvježite svoj stil iz suhog. Stilizirajte na 120°C, 140°C ili upotrijebite dodatni način rada Boost za maksimalan učinak stiliziranja.

 

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Dyson Airstrait Uređaj za ravnanje kose Bright Nickel/Bright Copper
Vaša ocjena