Otkrijte kako se ROX Beauty proveo na prvom Women's Wellbeing Weekend-u

Otkrijte kako se ROX Beauty proveo na prvom Women's Wellbeing Weekend-u

Ženska ljepota dolazi iznutra, a manifestira se izvana" - krilatica je prvog Women's Wellbeing Weekend-a by Abrienne koji se nedavno održao u Splitu. Ovaj događaj bio je posvećen promicanju cjelokupnog blagostanja žena, naglašavajući važnost unutarnje ravnoteže i samoprihvaćanja kao temelja istinske ljepote. Stoga, bilo je sasvim logično da se ovom predivnom eventu pridruži i ROX Beauty, koji dijeli ova načela. Našim proizvodima i tretmanima upotpunili smo doživljaj i iskustvo, o čemu više možete pročitati u nastavku teksta. 


Slavlje ženskog blagostanja

Prvo izdanje Women's Wellbeing Weekend-a by Abrienne nedavno je održano u Splitu, u šarmantnom hotelu Cvita, a dio ove inspirativne manifestacije bio je i ROX Beauty. Čitava ideja eventa može se sročiti u nekoliko riječi: slavlje ženskog blagostanja. Važnost ženskog zdravlja i redovnih ginekoloških pregleda, beauty radionica, mindfulness aktivnosti, pilates class – svaki od ovih aspekata upotpunio je poruku kako ženska ljepota dolazi iznutra, a manifestira se izvana. Osim agende ispunjene aktivnostima, sudionice su uživale i u posebno osmišljenim brunchevima te gala večeri, koja je zaokružila čitavu priču. Razmjena iskustva, ugodno druženje, divna ženska energija i inspirativni razgovori – sve to i mnogo više obilježilo je Women's Wellbeing Weekend. 

Za spa doživljaj pobrinuo se ROX Beauty

Svoje posebno mjesto na eventu zauzeo je i ROX Beauty, putem svog kutka gdje su izloženi jedni od najpopularnijih proizvoda, a edukatorica je okupljenima pružila uvid o tome kako se proizvodi koriste te koje benefite upotrebom dobivamo. Međutim, ovdje se ROX Beauty iskustvo ne završava. Nakon prezentacije, zainteresirane sudionice imale su priliku isprobati proizvode za masažu lica, točnije jedan od najpoznatijih beauty gadgeta za masažu lica, NuFACE, koji uz pomoć mikrostruje ima blagotvorni na lifting, toniranje lica i zaglađivanje kože. Sve sudionice htjele su isprobati magičan NuFACE uređaj, koji je njihovo lice ostavio osvježenim i pripremio ga za gala večeru koja je nakon toga uslijedila. Također, svaku sudionicu prilikom dolaska u hotelsku sobu dočekao je ROX Beauty goodie bag koji je sadržavao StylPro Glow & Go kozmetičko ogledalo koje uvelike olakšava nanošenje šminke, StylPro Heated Lash Curler, prijenosni grijani uvijač za trepavice, ROX'N'ROLL Jade Roller i kamen za lice te StylPro Eye Wand, koji pomaže učvrstiti i pomladiti osjetljivo područje oko očiju. Ovi korisni gadgeti nesumnjivo će postati dio beauty rutine svih sudionica!

Smoothskin pure fitSmoothskin pure fit

Get ready with...Mia Rkman

Neke od djevojaka odlučile su odmah koristiti ove fantastične gadgete, a jedna od njih bila je i bivša Miss Hrvatske Mia Rkman. Kako izgleda njezina make up rutina, uz pomoć StylPro ogledala i StylPro uvijača za trepavice, možete vidjeti na našim društvenim mrežama. Mia nije bila jedina koja je uživala u ROX Beauty uređajima. Albina, Iva Šarić, Nikolina Minovska, te influencerice Patricija Vodopija, Emili Dragaš, Martina Vuletić samo su neka od poznatih lica koja su se prepustila čarima ROX Beauty iskustva.