VAŠA NJEGA KOŽE LJETI MOŽE BITI UČINKOVITIJA UZ NAŠE BEAUTY PROIZVODE!

VAŠA NJEGA KOŽE LJETI MOŽE BITI UČINKOVITIJA UZ NAŠE BEAUTY PROIZVODE!

Posebnom ponudom, koju smo pripremili samo za Vas, osvježite svoje lice i tijelo za vrijeme ljetnih vrućina.  


Ne želimo da Vaši kozmetički proizvodi ''pate'' na ljetnim vrućinama, a vjerujemo da ne želite ni Vi. Svoje make up i kozmetičke proizvode držite uvijek svježima u STYLPRO Beauty hladnjaku. Proizvodi hlađeni u ovom mini hladnjaku sprječavaju nastajanje štetnih bakterija koje završe na Vašoj koži te traju dulje, posebno oni organski. STYLPRO Beauty hladnjak održava temperaturu od 7 do 10 Celzijevih stupnjeva, a ohlađeni kozmetički proizvodi pomažu u smirivanju kože, pri upalnim procesima i zatezanju pora. 

Vjerujemo kako Vam je poticanje kontura lica i tonusa mišića bitno, a NuFace Mini + upravo je ono što će Vašoj koži pružiti zategnutost. Ovaj uređaj aktivira mišiće lica uz pomoć mikro struje te sprječava pojavu prvih bora. Tretman traje pet minuta dnevno, a potrebno ga je koristiti pet dana u tjednu. 


Svojem licu pruži sve benefite krioterapije uz pomoć STYLPRO prekrasnih ledenih kugli za masažu lica. Za najbolji učinak kugle je prije upotrebe potrebno ohladiti do -20°C.  Masažu možeš provoditi i preko sheet maske za postizanje bolje apsorpcije sastojaka maske.

Ne brinite, nismo zaboravili njegu Vašeg tijela. Za besprijekorno glatku kožu bez nepravilnosti, skidanje mrtvih stanica kože i sprječavanje uraslih dlačica PMD Body idealno je rješenje. Ovaj beauty 4 u 1 uređaj s četiri nastavka ima funkcije za čišćenje, eksfolijaciju, piling i masažu tijela. 


SmoothSkin Pure Fit uređaj uklanja dosadne dlačice na tijelu, klinički je dokazan te prvi rezultati smanjenog rasta dlačica vidljivi su već nakon četiri tjedna korištenja. Ovaj uređaj koristi IPL tehnologiju i u samo 10 minuta sa 100 bljeskova u minuti omogućuje Vam tretman cijelog tijela.

 

Ne dopustite da vaša koža bude zanemarena. Priuštite joj posebne tretmane koje i zaslužuje uz našu ponudu u ROX Beauty-u