Uređaji potrebni za kućni beauty tretman

Uređaji potrebni za kućni beauty tretman

Ne možete otići na tretman uklanjanja dlačica u salon? Imamo za vas odlično riješenje.

Vjerojatno postoji puno vas koji ste na polovici profesionalnih tretmana uklanjanja dlaka ili jednostavno više ne želite ići u salon na depilacije. IPL uređaji savršeno su rješenje za suzbijanje ponovnog rasta kose.

Realnost je da ako potpuno zapostavite svoje tretmane, izgubit ćete rezultate koje ste već platili.

Smoothskin

Kako funkcionira IPL kod kuće?

Kada se drži blizu kože, intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL) apsorbira pigment u dlačici. To se brzo pretvara u toplinu koja ubija stanice zbog kojih dlačice rasttu, prodirući u folikul i onemogućavajući im rast.

Vaše dlačice rastu u fazama poznatim kao ciklus rasta dlake, IPL djeluje tako da prekine taj ciklus. S IPL uređajem možete obaviti niz tretmana, potpuno jednakih onima u salonu.

Je li IPL uređaj za kućnu uporabu isto što i salonski tretman?

Rezultati su vrlo slični. Međutim, glavna razlika je u tome što nisu baš toliko jaki jer su napravljeni za ljude koji ih mogu koristiti kod kuće. Da biste postigli najbolje rezultate iz IPL-a, morate raditi tjedne tretmane 12 tjedana, a nakon toga ćete morati dopunjavati otprilike svaki mjesec.

Smoothskin Bare+

Moram li se obrijati prije IPL tretmana?

Da - to je slučaj za sve naše IPL uređaje. Zašto? Jer ako to ne učinite, IPL energija će se apsorbirati u samu dlačicu, a ne u folikul.

SmoothSkin Bare+ ili Pure?

SmoothSkin Bare+ je super brzo, te možete tretirati cijelo tijelo za 10 minuta. Daje učinkovite rezultate, uglavnom zato što je tako brz da ćete ga obožavati koristiti i pridržavati se rasporeda tretmana. Ima dva načina rada, tako da možete uređajem kliziti po većim područjima, kao što to radite sa britvicom.

smoothskin pure

SmoothSkin Pure je najjači uređaj dostupan na tržištu. Stvar kod IPL uređaja je u tome što stvarno morate odabrati ono što je najbolje za vas. Ovaj ima 3 načina tretiranja i 14 različitih postavki energije.

Oba SmoothSkin uređaja odobrena su od strane FDA i imaju sjajne sigurnosne značajke, poput senzora sigurnosti kože - što znači da ako vaš ton kože nije pogodan za tretman, uređaj neće emitirati bljesak.