TriPollar tehnologija

TriPollar tehnologija

Jednostavni za upotrebu i izuzetno učinkoviti, tretmani TriPollar uređajima pružaju oblikovanje lica, zatezanje kože i tretiranje bora od prvog tretmana te dugotrajne rezultate nakon tretmana, a sve to bez operacije.

Tehnologija radio frekvencija u uređajima TriPollar djeluje zagrijavanjem slojeva masti i neposrednim zatezanjem kože, što zauzvrat pomaže u proizvodnji kolagena te donosi uspješne dugoročne rezultate. Uređaji TriPollar jednostavni su za upotrebu i izuzetno su učinkoviti u suzbijanju bora, a nasljednci su njihovih vrlo uspješnih profesionalnih uređaja.

Kako djeluje TriPollar?

TriPollar tehnologija koristi bezbolnu, fokusiranu i optimalnu radiofrekvencijsku energiju na dermisu i potkožnim masnim slojevima. Kontrolirana energija isporučuje se putem tri ili više elektroda i ograničena je na područje obrade.

tripollar

Klinički i histopatološki je dokazano da radio frekvencija TriPollar istodobno i homogeno zagrijava površinske (dermalne) i duboke (hipodermalne) slojeve. TriPollar proizvodi imaju jedinstvenu konfiguraciju sofisticiranih kontrolnih algoritama koji uzrokuju zagrijavanje tkiva iznutra, a epidermu čuvaju na sigurnom, što znači bezbolan i ugodan tretman za vas u usporedbi s drugim sličnim uređajima. Ova usmjerena isporuka radio frekvencija rezultira trenutnim vidljivim rezultatima. Čak je sigurno koristiti tehnologiju TriPollar za liječenje finih linija i vrlo osjetljivih područja lica bez osjećaja boli. To uključuje područja oko usana i oko očiju. Za poboljšane rezultate preporučuje se proći tečaj tretmana.

Regeneracija kolagena

Tijekom zagrijavanja kolagen i elastin se skupljaju i povlače, što rezultira trenutnim zatezanjem kože. Dubinsko zagrijavanje ubrzava konformacijske promjene kolagena i elastina, što rezultira zategnutijom i glađom kožom. Uz to, toplinski učinak pokreće fibroblaste da povećaju proizvodnju novog kolagena, elastina i hijaluronske kiseline koji zauzvrat otkrivaju novo postignuti mlađi izgled kože.

Vrijeme liječenja i trajni rezultati

Rezultati su vidljivi već od prvog tretmana, a ako se održavaju mogu trajati mjesecima ili godinama. Također ovisi o kronološkom starenju pacijenata i njihovom životnom stilu. S TriPollarom, međutim, potrebno je kontinuirano održavanje svakih 4 - 8 tjedana. Očekuje se da će seansa liječenja trajati oko 10 - 60 minuta, ovisno o području koje se liječi, a obično se preporučuju jednom tjedno, s prosječno 4 - 8 sesija u programu liječenja, nakon čega slijedi kontinuirano održavanje kako bi se produžili rezultati. Kontinuiranom upotrebom uređaj dokazano usporava i preokreće znakove starenja na svim tipovima i tonovima kože.

Za dodatna pitanja obratite nam se putem info@roxbeauty.hr , a TriPollar uređaje pogledajte na našem webshopu.