Upoznajte TriPollar Stop X i zaboravite na bore na licu!

Upoznajte TriPollar Stop X i zaboravite na bore na licu!

Bore na licu su sastavni dio naše kože. One opisuju ono što smo proživjeli, putokaz života.

Svaka životna situacija i promjena vidi se na našoj koži. Upravo zato se bore na licu i ostale promjene na koži smatraju znakovima starenja. No, kako utjecati na bore i održati svjež, zanosan i mladenački izgled?

1.Što uzrokuje bore?

Bore na licu i koži uzrokuje najčešće stres, a uz njega glavni čimbenici su pušenje, sunčanje (ne nošenje zaštitinih naočala), nedosatak sna, nepravilna prehrana, i premali unos vode.

Mnoge bore nisu lijepe jer daju licu oštar izgled, ljutit izgled, umoran izgled ili stariji izgled. Upravo takve bore treba spriječiti.

2.Kako spriječiti bore na licu i koži?

Kako bi spriječili nastanak bora na licu za početak prestanite pušiti ukoliko ste pušač.

Od pušenja koža gubi svoj sjaj, postaje siva, neelastična i ružne bore se pojave pogotovo iznad usnice.

Nosite zaštitni faktor i ne izlažite se suncu. UV zrake su iznimno štetne za kožu, pogotovo UVA zrake koje oštećuju kožu čak kroz staklo.

Čistite redovito lice.

Počnite s pravilnom i zdravom prehranom punom karotenida, flavonoida, vitamina A, C, D, E, proteina, probiotika . Jedite puno ribe, voće i povrća kao što su lubenica, avokado, rajčica, krastavac, đumbir, češnjak.

Hidratacija je izuzetno bitna za bore, popijte barem 2 litre vode na dan. Krećite se , bavite sportom, i naspavajte se.

1 3

3. Što kada nastanu bore na licu? Kako ih umanjiti ili ukloniti?

Svima nam je dobro poznato uklanjanje bora na licu dermalnim filerima ili drugim estetskim kirurškim zahvatima. No, što biste rekli ukoliko bi vam dokazali da nisu potrebni estetski zahvati kako bi riješili bore na licu i koži?

Stručnjaci u proizvodnji profesionalnih uređaja za kozmetičku estetiku lansirali su liniju za sigurno korištenje i uklanjanje bora na licu i koži u toplini vašeg domu.

Tripollar tehnologija napredna je generacija  tehnologije koja svoj učinak temelji na prijenosu radio frekvencija RF za ne invazivnu estetsku uporabu kako bi se smanjile vidljive i manje vidljive nepravilnosti, bore na licu i koži. Koža postaje zaglađena i čvršća, a vidljiva udubljenja i nedostaci postaju prošlost.

RF tehnologija nježno zagrijava kožu usmjeravajući svoju toplinu na dermalni sloj kako bi stimuliralo dodatno izlučivanje kolagena i elastina za vidljivo učvršćivanje, zaglađivanje i zatezanje kože.

Uređaji su ergonomski dizajnirani što tretmane čini lakšima i jednostavnijima.

2 3

TriPollar Stop uređaj namijenjen je za tretman lica. Najnapredniji je sustav kućne uporabe za zatezanje, učvršćivanje i zaglađivanje kože lica te služi prvenstveno za obnavljanje stanica kože kako bi vaša koža doživjela profesionalan estetski tretman koji si sami možete priuštiti.

Uređaj djeluje odmah i kreira dugoročne anti-aging željene rezultate.

TriPollar Stop X koristi Multi-radio frekvenciju. Ova tehnolgojija stvara izmjenjivanje radiofrekvencijskih valova unutar dermisa, što mijenja dubinu prodora u smislu toniranja i zatezanja lica. Također možete koristiti uređaj da se dodatno usredotočite na gornji sloj kože radi učinkovitijeg tretmana.

Elektrode su veće i glađe od TriPollar Stop ili Stop V uređaja, što omogućava veliku pokrivenost i brže vrijeme obrade. To znači da ćete rezultate vidjeti brže - a i svaka sesija traje samo 4 minute po tretiranom području.

3 3

Uz to, ugrađeni senzor temperature optimizira vaš tretman, poboljšavajući rezultate bez narušavanja sigurnosti. TriPollar Stop X djeluje nevjerojatno brzo - rezultati se mogu vidjeti odmah nakon prvog tretmana i dugotrajni su

Neinvazivni proizvodi za kućnu njegu pružaju klinički dokazane, sigurne i učinkovite tretmane koji daju neposredne i dugoročne željene rezultate mladenačke, zategnute i elastične kože u udobnosti doma.

  • Radiofrekvencija koja učinkovito uljepšava lice i tijelo
  • Profesionalni standard prilagođen kućnoj upotrebi
  • Inovacija u oblikovanju lica i tijela
  • Klinički dokazani, sigurni i učinkoviti tretmani

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim proizvodima, jest da pošaljete upit i saznate sve što vas zanima. Uz naše stručno osoblje možete doznati sve što vas zanima o uređajima i njezi kože lica.