Uoči ljeta jedan je beauty projekt okupio cijelu regiju - ROX Beauty Battle!

Uoči ljeta jedan je beauty projekt okupio cijelu regiju - ROX Beauty Battle!

Drugu godinu za redom kao uvertira u godišnje doba koje s nestrpljenjem iščekujemo cijelu godinu, održava se najljepši regionalni projekt ROX BEAUTY BATTLE.

ROX BEAUTY BATTLE ove je godine okupio 16 vrijednih influenserica iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije koje će pet tjedana uživati u brojenim druženjima na raznim lokacijama, ali i brojnim izazovima koje projekt nosi.

https://www.youtube.com/watch?v=0DwQJyf_w5A

Ne, nećete gledati borbe u blatu, gledat ćete borbu kreativnim idejama u obliku lepeze odličnih objava, reelseva i fotografija te učiti kako se prezentiraju i promoviraju proizvodi na društvenim mrežama.

A o kakvim se proizvodima radi to je tek prava poslastica za žensku publiku. No prije toga da predstavimo djevojke, a detalje samog ROX Beauty Battlea, kao i kodove za popust, potražite na ovom linku.

  • Iz Hrvatske nam u Rox Beauty Battle dolaze Marina Mamić, Nera Nikolić, Tatjana Drmač i Sandra Drmač.
  • Iz Srbije ove četiri djevojke borit će se za finale regionalnog projekta Marija Rosić Piskulić, Milana Nikolić, Tatjana Bosanac, Tina Grabež.
  • Kreativne ideje iz Bosne i Hercegovine predstavit će nam Adela Hodžić, Adna Peco, Mia Kozo, Samra Menzilović.
  • Iz Slovenije virtualno ćemo se družiti s Evom Cernevšek, Lanom Novak, Mašom Črešnik i Zalom Zagorčnik.

Svaki tjedan djevojke predstavljaju novi brand beauty uređaja. Prvi tjedan bio je vrlo dinamičan, a djevojke su predstavile PMD beauty brand koji koristi naprednu tehnologiju za njegu lica i tijela.

https://www.youtube.com/watch?v=kDhDvJy--cY

Pozivamo vas da na profilima djevojaka pogledate kako su predstavile fenomenalna četiri proizvoda;

Uspješan tjedan okrunjen je druženjem u Zagrebu, Beogradu i Sarajevu. Kako je djevojkama bilo možete pogledati na slikama i video prilogu.

[gallery columns="2" size="large" link="file" ids="49659,49658,49657,49656,49655,49654"]