Trend Dermaplaninga u Beauty Industriji

Trend Dermaplaninga u Beauty Industriji

Dermaplaning i ultrazvučno čišćenje lica postali su trend u beauty industriji. Razlog tome je veliko oduševljenje i zadovoljstvo korisnika koji su isprobali ovu metodu uklanjanja površinskih stanica kože i neželjenih dlačica.

 
Što je to dermaplaning i zašto je učinkovit?


Riječ je o tretmanu kojim se posebnom kirurškom oštricom za piling uklanja površinski sloj kože i tankih dlačica – peach fuzz za zaglađeniji i svjetlili ten. Nakupljanje mrtve kože i sićušne dlačice mogu učiniti da vam se ten doima mutnim i „perutavim“, a može uzrokovati i izbijanje prištića zbog začepljenih pora i folikula dlake. Dermaplaning tretman omogućava koži bržu revitalizaciju, smanjuje vidljivost bora i ožiljaka, uklanja neželjene dlačice, a koža ostaje glatka i blistava. 
Veliki broj žena se plaši ovog tretmana zbog mogućnosti rasta gušćih dlačica. No, rezanje dlake u korijenu nema učinak na folikulu koja je proizvodi i potiče njen rast. Stoga, drage naše dame, ne morate se bojati!


Osim glatkoće i blistavosti, nakon dermaplaning tretmana koža bolje upija proizvode za njegu lica, a vaš najdraži make up look će se uvijek lakše nanositi. Ovaj tretman je namijenjen i siguran za sve tipove kože, čak i za trudnice koje žele izbjegavati sredstva s kemijskim svojstvima. U usporedbi s depiliranjem, dermaplaning tretman je brz, jednostavan i bezbolan. Nježan je prema koži, a proces pripreme ne traje dulje od 5 minuta. Važno je naglasiti da oštećena područja kože trebate izbjegavati ili pričekati da se koža smiri. Čestom uporabom tretmana možete uzrokovati eksfolijacije i iritacije, stoga nemojte da vas oduševljenje ovim tretmanom previše zanese!


Ultrazvučno čišćenje lica temeljita je metoda uklanjanja mrtvih stanica kože i prljavština. Rješava vas kožnih problema i oboljenja, uz poboljšavanje cirkulacije i zatezanje kože. Za ovaj tretman se koriste posebni uređaji koji emitiraju zvučne valove i vibracije prodirući duboko u kožu. Dermaplaning i ultrazvučna tehnologija namijenjena je i muškarcima i ženama. Dlake ženskog lica razlikuju se od muških te je sukladno tome potrebno izabrati odgovarajuću oštricu/skalpel kako bi se odradio kvalitetan tretman. 
Dermaflash uređaji za piling kod kuće koriste suptilnu zvučnu vibraciju i rub od nehrđajućeg čelika za uklanjanje mrtvih stanica kože i sitnih dlačica s obraza, čeljusti, područja usana, brade i čela.

 

 

DERMAFLASH LUXE+


Dermatolozi i estetičari preporučuju revolucionarni Luxe+ Advanced Sonic Dermaplaning and Peach Fuzz Removal Kit, nagrađivani komplet za kućnu upotrebu koji radi piling kože dok uklanja neželjene dlačice. Dermaflash Luxe + klinički je dokazan i siguran za sve dobi, tipove i tonove kože. Set uključuje LUXE+ uređaj, 4 Microfine ruba za jednokratnu upotrebu, PREFLASH® Cleanser, kabel za punjenje i bazu.


Korištenje ovog uređaja odvija se u tri koraka:

1.Priprema
Pripremite kožu s PREFLASH® za uklanjanje masnoće s površine.
2. Uporaba uređaja
Držite LUXE+ uređaj pod kutom od 45° i klizite po licu kratkim, laganim pokretima.
3.Njega
Nanesite svoj omiljeni serum, masku ili hidratantnu kremu.


Za najbolje rezultate preporučuje se koristiti uređaj samo jednom tjedno, pretjerano korištenje moglo bi biti štetno za vašu kožu. Ono što je najvažnije, morate promijeniti oštricu između svake upotrebe!


DERMAFLASH DERMAPORE 


DERMAPORE ultrazvučni ekstraktor pora i infuzor za serum ima prilagođenu zakrivljenu lopaticu koja klizi preko mokre kože za trenutno izvlačenje bez iritacije. Način ekstrakcije koristi ultrazvučne valove za uklanjanje prljavštine i masnoća, kao i odčepljivanje pora. Drugi način rada je način infuzije koji pospješuje lakše prodiranje aktivnih sastojaka za njegu kože. Klinički je dokazano i sigurno je za sve dobi, tonove i tipove kože. Uključuje DERMAPORE uređaj, stalak, kabel za punjenje i korisnički priručnik. 


Korištenje 
Korak 1: način ekstrakcije
Držite kožu mokrom tijekom cijelog tretmana za lako klizanje bez trenja.
Korak 2: način apliciranja kozmetičkih preparata
Jednostavno preokrenite uređaj, nanesite svoj omiljeni proizvod za njegu kože i klizite preko kože kako biste povećali upijanje.
Korak 3: održavajte ga čistim


Uvijek čistite uređaj između dva korištenja alkoholnom maramicom ili sredstvom za čišćenje.


DERMAFLASH MINI


Dermaflash zaglađuje kožu, ne ostavlja ju grubom i vrlo je intuitivan za korištenje. Uređaj je lagan i tanak, što ga čini vrlo lakim za držanje i korištenje na teško dostupnim mjestima poput obrva, gornje usne ili vanjskih kutova očiju. Uređaj sadrži antimikrobni valjak koji umiruje, hladi i pomaže u otklanjanju umornih očiju. Savršen je za putovanja zbog svoje prenosivosti, lakoće i bežičnosti. Uključuje MINI uređaj, 3 Mini Edge i 1 AAA bateriju.


Korištenje
Korak 1: de-fuzz
Držite pod kutom od 45° i koristite kratke, lagane poteze preko gornje usne i drugih mjesta.
Korak 2: oblikovanje
Prijeđite na područje obrva za oblikovanje i uklanjanje dlačica.
Korak 3: de-puff
Provucite antimikrobni valjak ispod očiju kako biste ih ohladili i umirili.


Drage naše dame, ako smo vas zainteresirali našim predstavljanjem proizvoda, pratite naš blog. 

 

DERMAFLASH ponudu pogledajte na Rox Beauty web shopu ili u našim trgovinama.