Tehnologija u službi ljepote

Tehnologija u službi ljepote

Tehnološke inovacije u segmentu anti-age uređaja za osobnu primjenu

Vrijeme u kojem živimo obilježeno je brzim razvojem digitalnih i tehnoloških inovacija koje su neizostavan dio promjena u svakoj industriji, pa tako i u onoj koja se bavi ljepotom.

Zadnjih godina beauty industrija kvalitetu usluge iz profesionalnih salona putem malih ali profesionalnih beauty uređaja za in-house korištenje čini dostupnom sve već većem broju žena i muškaraca.

22302f92 4662 4d53 8acc 90707387d18f

Rox Beauty ponosni je lider u segmentu beauty uređaja na hrvatskom, ali i susjednim tržištima.

Kada govorimo o anti-age segmentu beauty industrije i disperziji usluge iz salona u in-house primjenu prezentiramo vam dva vrhunska brenda iz našeg portfelja koja su svoje profesionalno znanje i iskustvo pretočila u vrhunske proizvode za korištenje u udobnosti vašeg doma.

TRIpollar

Tvrtka Pollogen, globalni lider u proizvodnji medicinsko estetskih uređaja za profesionalnu primjenu razvila je brand Tripollar koji na tržište donosi klinički ispitane i ne invazivne anti-age uređaje za in-house primjenu.

4

TriPollar STOP VX GOLD anti-aging uređaj kombinira čak tri učinkovite tehnologije - revolucionarna TriPollar® Multi-RF tehnologiju (RF), Dinamičku aktivaciju mišića (DMA ) te Termalno mapiranje lica.

Multi RF i DMA istovremeno rade na neinvazivnom restrukturiranju kolagena i poticanju mišićne aktivnosti, što rezultira zatezanjem kože i smanjenjem bora.

Algoritam termalnog mapiranja osigurava najosobniji tretman na način da mjeri temperaturu pojedinih točaka na koži i sukladno rezultatu prilagođava snagu uređaja za najbolji rezultat.

TRIPOLLAR STOP VX GOLD 2

S 24-karatnim pozlaćenim elektrodama, zlatnim gelom za obradu i elegantnim zlatnim poklopcem, ovaj uređaj atraktivnim izgledom i učinkovitošću zaslužuje pažnju svake žene sa zrelom kožom.

24-karatno zlato u ovom ekskluzivnom uređaju najbolji je vodič za maksimalnu učinkovitost tri tehnologije koje kombinira u borbi za učinkovitu odgodu znakova starenja kože.

  • Smanjuje pojavu finih linija i bora
  • Potiče regeneraciju kolagena i elastinskih vlakana

  • Potiče cirkulaciju i obnovu stanica
  • Preoblikuje konturu čeljusti

Podiže opuštenu kožu

• Tonira i zaglađuje ten

Korištenje TriPollar® Stop VX GOLD redovito prema preporučenom tretmanu može učinkovito odgoditi znakove starenja!

NuFace

NuFace je vodeća američka tvrtka u beauty gadgetima koja je prisutna na tržištu već više od 30 godina, a čiji proizvodi koriste patentirani Microcurrent Skincare™, mikrostruju koja se precizno i potpuno bezbolno aplicira na lice i vrat te ima klinički dokazan blagotvorni učinak na lifting i toniranje lica te zaglađivanje kože..

Najprodavaniji proizvod ovog proizvođača je NuFace Trinity popularno nazvan fitness trener za lice.

compressed by jpeg recompress

Radi se o naprednom mikrostrujnom uređaju za toniranje lica koji pomaže poboljšati konturu lica, tonus kože i izgled finih linija i bora – u samo 5 minuta dnevno.

Uređaj ima pametni senzor i zamjenjive dodatke koji omogućuju različite tretmane.

Standardno dolazi s dodatkom Trinity Facial Trainer, a svoju dnevnu rutinu možete poboljšati s naprednim Effective Lip&Eye i Wrikler Reducer nastavcima.

d447bef9 081f 4d10 b9f2 912106909c48

Effective Lip&Eye je dodatak za NuFace Trinity, koji uz pomoć dva štapića aplicira preciznu mikrostruju na nedostupne dijelove lica (okoloočno i područje iznad usnica), što rezultira vidljivo glađom kožom i boljim tonusom mišića.

Nastavak za uređaj Trinity s LED crvenim svjetlom minimizira izgled finih linija i bora.

Važno je istaknuti da je čak 85% korisnika primijetilo poboljšanje konture lica, 77% korisnika je primijetilo bolji tonus lica, a 80% korisnika je primijetilo da im je koža lica i vrata postala znatno glatkija uz korištenje NuFace Trinityja.

img 4303

NuFace koriste poznat glumice i Jeniffer Aniston, Miranda Kerr, Kate Hudson, model Bella Hadid, a nedavno ga je otkrila i naša glumica i influenserica Sonja Kovač.