Savršena koža uz SmoothSkin i La Piel

Savršena koža uz SmoothSkin i La Piel

Sslapiel Naslovna

Ako ste umorni od redovitog brijanja i svakodnevne borbe s tvrdoglavim dlačicama, IPL je izvrsna alternativa za uklanjanje dlaka, a rezultat je svilenkasto glatka koža. Ova metoda uklanjanja dlake izravno iz korijena odlična je za žene koje traže brzo i učinkovito rješenje

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=8i0wvIr2UUM&feature=emb_logo
SmoothSkin Bare+

SmoothSkin uređaji se mogu koristiti tijekom cijele godine na većini dijelova tijela, i odlična stvar kod ovog IPL uređaja jest da ukoliko se pridržavate redovitih tretmana vi kontrolirate rast dlačica. Dok vršite SmoothSkin tretmane, više se ne morate brinuti oko dlačica!!!

Zahvaljujući novom SmoothSkin Bare+ (IPL) sustavu uklanjanja dlačica razveselite se svilenkasto glatkoj koži koja traje toliko dugo da ćete zaboraviti na bodljikave nogame i pazuhe.

Photo 06 05 2020 11 33 06

SIGURAN I JEDNOSTAVAN ZA UPOTREBU NA TIJELU I LICU

SmoothSkin Bare+ provjerava ton vaše kože prije svakog bljeska i aktivirat će se samo ako je bljesak siguran. SmoothSkin Bare+ također se može koristiti za uklanjanje neželjenih dlačica na licu. Kako je područje lica uglavnom više izloženo suncu, naš senzor za ton kože znači da možete sigurno tretirati lice.

Tijekom ljetnih mjeseci nemojte zaboraviti na svoje SmoothSkin tretmane, no budite iznimno pažljivi.

TKO MOŽE KORISTITI SMOOTHSKIN?

Skin Tones

SmoothSkin Bare+ pogodan je za osobe s tipom kože od 1 do 4 prema Fitzpatrickovoj skali. Nije pogodan za upotrebu na plavim, bijelim, sivim ili crvenim dlačicama.

Budući da svijetloplava, siva i bijela kosa ne sadrže dovoljno ili uopće ne sadrže melanin, IPL tretman neće djelovati na tim tipovima dlačica. Crvene dlačice sadrže drugu vrstu melanina koji također ne reagira na IPL.

SmoothSkin Bare+ također nije prikladan za tamne tonove kože jer može uzrokovati oštećenja na koži poput opekotina, žuljeva ili promjene boje kože.

Slijedite ovih 5 savjeta kako bi vaša koža bila glatka i njegovana:

  1. BUDITE HIDRATIZIRANI
  2. KORISTITE SMOOTHSKIN BARE JEDNOM TJEDNO
  3. NAPRAVITE PILING JEDNOM TJEDNO
  4. NE ZABORAVITE SPUŽVU ZA PILING
  5. LOSION ZA TIJELO

Sslapiel Na Proizvodu

UŽIVAJTE U LJETU BEZ DLAČICA - uz kupnju SmoothSkin Bare+ uređaja na našem webshopu na poklon dobijete La PIEL Unicorn i Hydra BABE!

Uz to što smo snizili cijenu SmoothSkin uređaja, vaša koža će biti mekana i njegovana uz savršene La PIEL proizvode.

Idealno je vrijeme za online shopping, zato klikni na SmoothSkin Bare+ i počasti se izvrsnim uređajem na ROX Beauty web shopu - po sniženoj cijeni!