PET SAVJETA ZA GLATKU KOŽU OVOG LJETA

PET SAVJETA ZA GLATKU KOŽU OVOG LJETA

Glatka koža često se može činiti nedostižnom, ali osjećati se mlado i lijepo je strast koju svi nosimo u sebi. Mnogo novca može se potrošiti na raznorazne preparate i napitke, ali ponekad sve što trebamo napraviti je izdvojiti minimalno vrijeme kako bismo se posvetili svojoj koži.
Kako bismo vam pomogli postignuti glatku, podatnu i sjajnu kožu, složili smo top pet savjeta za vas.

 1. BUDITE HIDRATIZIRANI
  • Ne zaboravite da vaša koža treba hidrataciju – iznutra i izvana. Ako niste ljubitelj obične vode, voda s okusom limuna bit će pravo osvježenje za vašu kožu.
 2. SMOOTHSKIN BARE
  • Koristite SmoothSkin Bare IPL uređaj jednom tjedno u razdoblju od 12 tjedana kako biste postignuli svilenkasto glatke noge, pazuhe, bikini zonu, lice i dr.
 3. PILING
  • Piling jednom tjedno uklonit će mrtve stanice kože, ostavljajući kožu sjajnom. Ako imate osjetljivu kožu, najbolje je raditi piling jednom u dva tjedna kako biste izbjegli iritaciju kože.
  • Isto tako, imajte na umu, ukoliko se piling radi prečesto može dovesti do sušenja kože i upala.
 4. NE ZABORAVITE SPUŽVU ZA PILING
  • Spuže za piling dobro dođu kao 'upgrade' pilingu. Ako imate masnu kožu, možda ćete htjeti koristiti spužvu za piling dva puta tjedno. Obavezno dobro isperite spužvu nakon korištenja ako biste spriječili rast bakterija.
 5.  LOSION ZA TIJELO
  • Losion za tijelo zadržat će gornji sloj vaše kože glatkim i dobro hidratiziranim. Svaki put nakon tuširanja nanosite losion za tijelo kako biste zadržali hidratantnost.

Beach-1