Otkrivamo pobjednicu regionalnog beauty projekta ROX Beauty Battle

Otkrivamo pobjednicu regionalnog beauty projekta ROX Beauty Battle

Početkom svibnja regionalni beauty projekt okupio je šesnaest influencerica iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine sa zadatkom da na društvenim mrežama svojim promocijskim  vještinama te influencerskim talentom i znanjem zaokupe što više svojih pratitelja i prezentiraju im novitete u beauty industriji koje na tržište regije donosi tvrtka ROX Beauty.

Nakon mjesec dana natječaja, šest plasiranih finalistica iz Hrvatske i Srbije otputovalo je u srce prekrasnog  Bokokotarskog zaljeva u Crnoj Gori gdje je održano veliko finale uz voditeljicu programa Mirnu Maras.

rbb finale (2)

Prirodne ljepote zaljeva djevojke su imale priliku obići brodom, a najviše ih je oduševio otočić s kapelicom Gospe od Škrpjela gdje prema običaju i legendi mladenke ostavljaju svoje vjenčane bukete.

Nakon obilaska znamenitosti predivnog zaljeva djevojke su se prepustile blagodatima Health & Wellbeing centra VRMAC u sklopu hotela Blue Kotor Bay u kojem su bile smještene.

Svaku djevojku u centru VRMAC je dočekao posebno kreiran beauty  tretman, a svoju beauty rutinu djevojke su nastavile uz ROX Beauty proizvode Smoothskin IPL, Nuface uređaj za lice, i PMD uređaj za čišćenje te mikro dermoabraziju lica i tijela.

 

 

Svečanu završnu večeru ovog druženja te cijelog ROX Beauty Battle projekta djevojke su započele aperitivom na Rooftop baru hotela te nastavile u restoranu uz prepričavanje dojmova i glazbu, ali i s dozom uzbuđenja zbog isčekivanja finalnih rezultata i proglašenje pobjednice.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nera Nikolic (@nera_nikolic)

Prema pomno obrađenim rezultatima koje je proveo organizator pobjedu u ROX Beauty Battle-u 2022 zaslužila je Tina Grabež iz Srbije!

Tina ujedno postaje ekskluzivna ambasadorica brenda i zaštitno lice ROX Beauty Battle-a.

rbb finale (9)

Drugo plasirana Nera Nikolić iz Hrvatske osvaja put za dvoje na jednu od svjetskih destinacija.

Pet tjedana natjecanja zaista je brzo prošlo, a ukoliko niste sve stigli popratiti, na ROX Beauty instagramu možete pregledati sav sjajan sadržaj kojeg su djevojke kreirale.

Jednako tako sve sjajne beauty uređaje pronađite na webshopu www.roxbeuty.eu ili ROX Beauty premium store-u u Ilici 54, u Zagrebu.

https://www.youtube.com/watch?v=dM5fIcC6mto