NJEGA LICA NAKON IZLAGANJA SUNCU

NJEGA LICA NAKON IZLAGANJA SUNCU

Ljeti kožu lica treba posebno zaštiti zbog utjecaja sunca jer je osjetljivija, tanja i više izložena. Preventivna njega lica sprječava oštećenje stanica zbog svjetlosti tj. preranog stvaranja bora.

Prije nego krenete sa nanošenjem preprata za dnevnu i noćnu njegu lica, potrebno je jednom tjedno napraviti piling kako bi se koža dubinski očistila, dok maske možete koristiti i nekoliko puta tjedno, ovisno o tipu kože i trenutačnim potrebama kože

Njega Lica Nakon Izlaganja Suncu 1

Njega lica u koracima

Geneo Personal je uređaj koji ima više načina korištenja – čišćenje kože, piling i tretman oksigenacijom. On radi piling vanjskog djela kože, obnavlja i osvježava kožu iznutra i hranu kožu revitalizirajućim hranjivim tvarima i formulama za njegu kože.

Njega lica nakon izlaganja suncu

Oksigenacija djeluje tako što dovodi kisik do stanica kože. Ona se događa samo kada kisik dospije u stanice kože iz “unutar” tijela. Uređaj ne stavlja kisik u ili u vašu kožu, ali djeluje stvarajući sloj CO2 mjehurića na vašem licu. Na taj način tijelo oslobađa kisik do stanica kože, povećavajući protok krvi u sićušne žile i potiče proces pomlađivanja kože, ostavljajući kožu sjajnom i blistavom.

Njega lica nakon izlaganja suncu 3

Nakon što ste kožu temeljito očistili, donosimo osnovne preparate kako bi vaša dnevna i noćna njega lica bila potpuna:

Njega lica nakon izlaganja suncu 4

Dnevna krema od smilja koja obećava luksuznu njegu za cijeli dan. Ona će vašu kožu hidratizirati, učiniti je mekanom, svilenom i glatkom na dodir. Zahvaljujući hladno prešanom biljnom ulju marelice, dubinski hrani kožu u epidermalnim slojevima. Idealna je za masnu i normalnu kožu. Njega lica eteričnim uljem smilja, koje ima anti-age karakteristike, djeluje na bore, depigmentaciju i kuperoznost. Nanosi se direktno na lice i utrljava u tankom sloju. Izvrsna je podloga za make-up. Ulje smilja iz dnevne kreme djelovat će na bore, crvenilo, depigmentaciju i kuperoznost.

Njega lica nakon izlaganja suncu 5

Znamo koliko izlaganje suncu ubrzava proces stvaranja bora i starenja kože. Kao podrška prirodnom sastavu stanica naše kože, dubinska njega lica i zaglađivanje bora je zagarantirano uz hijaluronsku kremu. Pored toga, hijaluronska kiselina hrani stanice kože, sudjeluje u njihovom rastu i potpomaže očuvanju vitamina E, učvršćuje kožu, popunjava bore i koži daje glatki i sjajni izgled. Krema je pogodna za sve tipove kože, a posebno za suhu i zrelu kožu

Njega lica nakon izlaganja suncu 6

Nakon cjelodnevnih napora, navečer kožu ponovno treba pravilno očistiti i njegovati. Čišćenjem svake večeri uklanja se prljavština, znoj, sebum i šminka. Koža je potom čista i spremna upiti aktivne sastojke vašeg preparata za noćnu njegu.

Zlatni serum za lice dubinski hrani, usporava starenje, djeluje na bore, smanjuje crvenilo i pjegice, otklanja sitne ožiljke, djeluje na depigmentaciju i kuperoznost, usporava razgradnju kolagena, te je prilagođen svim tipovima kože.

Noćna njega lica dubinski hrani kožu vašeg lica dok vi spavate, a ulje smilja djeluje na bore, depigmentaciju i kuperoznost.

Njega lica nakon izlaganja suncu 7