Ljeto s ROX Beauty eventima

Ljeto s ROX Beauty eventima

Grad ovog lipnja pršti od događanja, zlu koronu smo isprašili te sad nadoknađujemo sva poslovna događanja i druženja koja su prethodnih godina izostala.

Želja nam je podijeliti s vama gdje smo sve prezentirali naše sjajne brandove.

STORY HALL OF FAME

num 9011

Najatraktivniji događaj godine uveličali smo spektakularnom prezentacijom našeg TriPollar beauty uređaja koji  kombinira tri učinkovite tehnologije za postizanje anti age efekta - revolucionarna TriPollar® Multi-RF tehnologiju (RF), Dinamičku aktivaciju mišića (DMA ) te Termalno mapiranje lica.

Kao sponzori kategorije nagrade za regionalnu zvijezdu, nismo mogli biti ponosniji što smo našu nagradu premium Tripollar VX Gold uručili pobjednici kategorije legendarnoj Lepoj Breni.

Ostalim zvijezdama poput Indire Levak, Vlatke Pokos, Lejle Filipović omogućili smo da na trenutak budu anđeli, uz našu poruku Anđeli nemaju bore zašto bi ih imala ti?

https://www.youtube.com/shorts/IlQmM7522dk

SENSA WELLBEING DAY MAKSIMIR

Na sada već renomiranom događaju magazina Sensa koji promovira prirodan način života u ravnoteži prezentirali smo Lavera prirodnu kozmetika, te nagradili Lavera paketom jednu sudionicu Face Yoga radionice.

Lavera je 100% certificirana prirodna kozmetika proizvedena isključivo pomoću snage prirode, bez sintetičkih konzervansa, silikona, parafina i mineralnih ulja.

Svi proizvodi su klimatski neutralni, a sva pakiranja proizvedena od recikliranog materijala. Proizvodi se ne testiraju na životinjama, a Lavera se ponosno nalazi na PETA-inoj „cruelty free“ listi.

Širok spektar Lavera proizvoda možete kupiti u Dm-u, Bipi i Bio&Bio trgovinama.

img 20220605 wa0001

ESTETICA PREMIMUM PRODUCT – KOZMETOLOŠKI OSKARI

Iznimno smo ponosni što smo nakon tri mjeseca u kojem je stručni žiri ocjenjivao razne proizvode u domeni ljepote i pomlađivanja osvojili nagradu za najbolji anti age uređaj za lice TRIPOLLAR STOP VX GOLD.

Bitno je naglasiti da su stručni žiri u kategoriji uređaja za pomlađivanje i njegu kod kuće činili estetski kirurzi i to doktorica Maja Malić, doktor Duduković te doktor Kisić. Posebno smo ponosni na ovu suradnju kao i cijeli projekt koji je trajao  tri mjeseca.

Osim žirija kojeg su činili kirurzi, kozmetološki oskari dodijeljenji su i od strane nutricionističkog i dermatološkog žirija.

Čestitamo svim dobitnicima.

img 20220609 wa0015

PLES SA ZVIJEZDAMA

Ovu subotu na Eurpskom trgu rasplesao nas je Ples sa zvijezdama koji je s malih ekrana zakoračio u „stvarni svijet“ zagrebačke špice i okupio zavidno mnoštvo profesionalnih i amaterskih plesača.

Alan Walme pokazao je osnove Cha-Cha plesa i valcera, te se na taj način pobrinuo za tonus mišića tijela, dok je Rox Beauty pokazo kako voditi brigu o tonusu mišića lica uz Tripollar i Nuface uređaje te kako provesti bezbrižno ljeto bez bez dlačica uz Smoothskin IPL uređaj.

https://www.youtube.com/shorts/L0yJnI8FaO0