Lavera prirodna kozmetika službeno imenovana Brendom stoljeća

Lavera prirodna kozmetika službeno imenovana Brendom stoljeća

 

Lavera kozmetika prošlog je mjeseca imenovana Brendom stoljeća u kategoriji prirodne kozmetike i time se pridružila krugu 200 vodećih brandova u njemačkom gospodarstvu.

"Uz inovativni marketing, svježe prodajne ideje i kreativnu komunikaciju, osnivač tvrtke i branda Thomas Haase stvorio je "snažan brand", kaže se u službenom obrazloženju

uz ovu jedinstvenu nagradu koju dodjeljuje žiri Deutsche Standards pod vodstvom Dr. Florian Lanagenscheidta, autora enciklopedije Brandovi Stoljeća.

ein ziel der thomas haase stftung ist es waldgebiete zu renaturieren oder klimaresistent aufzuforsten

Već 35 godina Lavera prirodna kozmetika opskrbljuje odrasle i djecu proizvodima za njegu lica i tijela prirodnog porijekla koji se proizvode u zatvorenom proizvodnom i distribucijskom lancu u regiji grada Hannover.

„lavera. Priroda koju osjećaš“ je tvrdnja o prirodnim i održivim konceptima na kojima se brand temelji svoj portfelj proizvoda s naglaskom na njegu lica i tijela, njega kose, zaštitu od sunca i dekorativnu kozmetiku koju je Thomas Haase izumio 1987. godine.

lav basissensitiv gesamt range produktbild 2

Važno je spomenuti da je robna marka lavera iznimno angažirana u društveno odgovornom poslovanju pa se tako zalaže za zaštitu životinja, svoje proizvode ne testira na životinjama, sudjeluje u nacionalnim i internacionalnim projektima za zaštitu okoliša, kao i razvojnim projektima vezanima za klimatske promjene u Peruu, Keniji, Africi i Njemačkoj.

Lavera proizvodi dostupni su na prodajnim mjestima Bipe i Dm-a, concept store-u RoxBeauty u Ilici 54 te webshopu www.roxbeauty.hr

Čestitamo Laveri!