Kako osvježiti kožu tijekom ljetnih vrućina i pružiti joj ljetni sjaj?

Kako osvježiti kožu tijekom ljetnih vrućina i pružiti joj ljetni sjaj?

Ljetne vrućine su počele, a još uvijek se niste uspjeli osvježiti odlaskom na more? Koža vam je dehidrirana i nedostaje joj svježine?  


Pravo je vrijeme da se upustite u kućne tretmane njege i hidratacije kože. Donosimo vam nekoliko načina kako osvježiti kožu tijekom ljetnih vrućina i pružiti joj ljetni sjaj, bez odlazaka u salone ljepote. Svom licu možete dati mladolik i zategnut izgled, bezvremensku ljepotu te svježinu uz nekoliko beauty dodataka vašoj njezi kože. I to sve iz udobnosti svoga doma!

 

Gua Sha masaža 

Porijeklom iz Kine, već poznata Gua Sha masaža vašem licu omogućuje opuštanje mišića i poboljšanu cirkulaciju krvi. Korištenjem poludragog kamena pomlađujete kožu lica i vrata, smanjujete podočnjake i sitne bore te svojoj koži pružate svježinu i ljepši izgled. Idealno rješenje je masaža kombinirana Gua Sha kamenom i rollerima. Rolleri koži lica pružaju osjećaj ugode, stimulaciju cirkulacije krvi i limfnu drenažu. Pospješenom cirkulacijom povećava se opskrba kože važnim nutrijentima, što je presudno za lijep i zdrav izgled vaše kože, posebno za vrijeme ljetnih vrućina. 


Pri odabiru odgovarajućeg rollera i Gua Sha kamena, imajte na umu da je oblik kamena vrlo važan. Rox'n'roll setovi sastoje se od dvostranog valjka i kamena različitih kontura na svakom rubu koji omogućava korištenje alata na svim dijelovima lica.

 

Rox'n'roll roller od kvarca sjajan je dodatak za unutarnju i vanjsku ljepotu lica. Njegovo korištenje, osim terapeutskih učinaka, djeluje opuštajuće te uklanja stres. Jedna od njegovih prednosti je prirodno zadržavanje hladnoće pri upotrebi. Rox'n'roll od žada sastoji se od valjka i kamena. Vjeruje se da žad donosi mir, sreću i harmoniju i da u tijelo unosi pozitivnu energiju. Ovaj poludragi kamen ima ugodna rashlađujuća svojstva te koži daje svježinu i ljepši izgled. 
Gua Sha masaža ne preporučuje se koži zahvaćenoj osipom, opeklinama od sunca ili problemima zgrušavanja krvi. 


Masaža ledenim kuglama 

Hlađenje kockicama leda, nekada je bila dobra praksa za hidrataciju kože lica. No, korištenje leda izravno na kožu može učiniti vaše lice vrlo osjetljivim te izazvati opekline. Revolucionarna tehnologija Stylpro Ice Globes obično imaju temperaturu od 1-3 stupnja, čime se eliminiraju takvi rizici. Masaža ledenim kuglama tajna su besprijekorne kože slavnih, a pružaju višestruke terapeutske učinke kao što su: 

  • smanjivanje crvenila i natečenosti 
  • smanjivanje bora
  • poticanje intenzivne hidratacije  
  • učvršćivanje kože lica 
  • poticanje limfnu drenažu
  • bolja apsorpciju proizvoda za njegu kože 

Koji god alat odabrali, ne dozvolite da ljetna vrućina utječe na njihovu učinkovitost. U Stylpro Beauty frižideru možete hladiti svoje maske za lice, parfeme, tonere, rollere, kreme i serume, određenu šminku pa čak i kapi za oči! A samo za vas napravili smo ''ljetne pogodnosti'', odnosno posebnu ponudu na Stylpro Beauty frižider + ledene kugle kao i Stylpro Beauty frižider u kombinaciji s kamenom od žada i rollerom.  


Krioterapija beauty uređajem 

Krioterapija je kozmetički tretman hlađenja kože na vrlo niskim temperaturama, a traje svega nekoliko minuta. Ovaj beauty tretman je učinkovit način za poboljšanje izgleda kože, a uz to je potpuno siguran.  FOREO UFO 2 nudi profesionalne rezultate koristeći se kombinacijom 4 različite tehnologije, poboljšava apsorpciju aktivnih sastojaka maske postižući najbolje moguće dugotrajne rezultate. FOREO UFO 2 revitalizira kožu lica, umanjuje znakove starenja i poboljšava teksturu kože, čineći ju glatkom i mekom. Ovaj uređaj nudi tretman hlađenja kako biste vidljivo smanjili natečenost kože lica te ju osvježili, posebno za vrijeme ljetnih vrućina. 

Postoji puno načina i dodataka s kojima možete osvježiti kožu tijekom ljetnih vrućina i pružiti joj ljetni sjaj! Ovi dodaci njezi kože nisu ''vaši prijatelji'' samo ljeti, možete ih koristiti tijekom cijele godine, sve ovisi o potrebama i željama vaše kože. Ponudu našeg beauty asortimana, koji pospješuju hidrataciju kože za vrijeme ljetnih vrućina možete vidjeti ovdje. A svoja iskustva i načine kako kožu čuvate hidratiziranom dijelite s nama na info@roxbeauty.hr ili nas jednostavno označite na društvenim mrežama!