Kako koristiti SmoothSkin i postići željene rezultate?

Kako koristiti SmoothSkin i postići željene rezultate?

Uklanjanje neželjenih dlačica ženama je poznato već dugi niz godina. Oduvijek se težilo glatkoj koži. Uklanjanje dlačica voskom, šećernom pastom ili upotrebom instrumenta za uklanjanje dlačica poznato je još iz drevnog Egipta.

U međuvremenu su metode uklanjanja dlačica napredovale, a mi vam donosimo najnapredniju metodu; fotoepilacija ili epilacija IPL uređajem SmoothSkin koja donosi trajne rezultate.

S više od 30 godina iskustva, SmoothSkin je profesionalac u IPL tehnologiji uklanjanju dlačica. Proizvod se proizvodi u Ujedinjenom Kraljevstvu te se ondje provode i vlastita istraživanja te klinička ispitivanja.

IPL uklanjanje dlačica može se obavljati kod kuće, uz pomoć SmoothSkin uređaja. Nakon 12 tretmana možete uživati šest mjeseci u glatkoj koži bez dlačica.

2 2

Zašto odabrati SmoothSkin?

SmoothSkin čine stručnjaci metode IPL-a.

Zahvaljujući vlastitom jedinstvenom timu stručnjaka 100 % svog vremena i resursa posvećuje se istraživanju, osmišljavanju, projektiranju, proizvođenju, čak i testiranju naše najmodernije tehnologije IPL-a pa smatramo da smo najbolji u tome.

Kako djeluje IPL tehnologija tj. SmoothSkin?

IPL je kratica za intenzivno pulsirajuće svjetlo. Uklanjanje dlačica IPL-om osmišljeno je radi prekidanja ciklusa rasta dlačica usmjeravanjem na korijen dlačice ili folikul. Svjetlosna energija prenosi se kroz površinu kože i upija je melanin koji se nalazi u vlasi dlačice. Tretirane dlačice prirodno otpadnu tijekom razdoblja između nekoliko dana i jednog do dva tjedna.

Je li Ipl tehnologija isto sto i laser?

Tehnologija je slična, no nije ista! Laser upotrebljava jedan spektar koncentrirane svjetlosti u jednoj jedinoj boji i valnoj duljini. IPL upotrebljava mnogo širi svjetlosni spektar u raznim bojama i valnim duljinama. Budući da laserski tretman usmjerava svjetlo u folikul, a ne kožu, često se preporučuje za tamnije tipove kože koji možda nisu prikladni za tretman IPL-om.

Je li SmoothSkin siguran za korištenje?

SmoothSkin je temeljito testiran u svrhu učinkovitosti i sigurnosti za upotrebu i na licu i tijelu. Pod uvjetom da IPL upotrebljavate u skladu s priručnikom s uputama, ne biste trebali iskusiti nikakve nuspojave. Svi uređaji SmoothSkin imaju sustav senzora za tip kože koji sprečava bljeskanje uređaja ako senzor ne otkrije valjani tip kože koji je siguran za ovaj tretman.

3 2

Koliko traje tretman SmoothSkinom?

Postoji više tipova SmoothSkin uređaja. Uz naš najmoćniji uređaj, SmoothSkin Muse, možete očekivati do 92 % manje dlačica nakon četiri tjedna tretmana. Što se tiče vremenske sesije svakog tretmana, SmoothSkin Bare+ najbrži je uređaj. tretman cijelog tijela (noge, pazuha, lice i bikini
zona) traje samo 10 minuta, dok je za Muse potrebno oko 20 minuta.

Je li SmoothSkin prikladan za moj tip kože?

Zbog načina na koji funkcionira sama tehnologija, metoda IPL-a nije prikladna za najtamnije tipove kože niti za upotrebu na crvenim, sijedim ili vrlo svijetlim (plavim) dlačicama. U svakom slučaju potrebno je savjetovati se sa stručnjakom prije samog korištenja uređaja i tretmana.

Želim kupiti SmoothSkin! Koji je daljnji korak?

Odlično. Pogledajte našu ponudu i saznajte više o različitim proizvodima SmoothSkina u ponudi i kako vam točno njihove značajke mogu pomoći da dulje imate glađu kožu.

Smoothskin Bare sa La Piel Uljem i Mlijekom