Beauty hladnjak - rješenje za kozmetiku

Beauty hladnjak - rješenje za kozmetiku

Kao i većina ljubitelja beauty proizvoda, svoju maskaru, puder, sjenila, ali i ostalu kozmetiku vjerojatno smatraš ljepšim dijelom svoje svakodnevice. Isto tako, vjerojatno svoju kozmetiku držiš u kupaonici ili sobi, no možda bi ih trebala smjestiti u hladnjak.

Naime, nekim kozmetičkim proizvodima neće smetati visoka temperatura dok postoji velika opasnost da se kreme za lice, puderi i ostala kozmetika koja sadrži vodu – pokvare prije isteka roka zbog nepravilnog čuvanja. Na nekim proizvodima stoji oznaka maksimalne temperature čuvanja, ali na većini je to izostavljeno.

Beauty Fridge

Smatra se da kuhinjski hladnjak nije podoban za držanje kozmetike zbog unakrsne kontaminacije, hrane i kozmetiičkih proizvoda. Takođe temperatura u kuhinjskom hladnjaku je često preniska i može naštetiti proizvodu i izmijeniti mu strukturu te on u najboljem slučaju nije odmah upotrebljiv, što ne pogoduje kremama ili šminci.

STYLPRO Beauty Fridge osigurava da kozmetički proizvodi, posebno organski, traju dulje i održavaju vrhunsku optimalnu svježinu. Čuvajte sve svoje kozmetičke proizvode hladnima te tako održavajte njihov rok trajanja i dosljednost uz ovaj vrhunski mini hladnjak.

Beauty Fridge2

Hlađenjem omiljenih kozmetičkih proizvoda pomažete im da traju duže i smanjujete pojavu štetnih bakterija. Ohlađeni kozmetički proizvodi mogu također pomoći u smirivanju kože i uklanjanju gnojnih tvari i zatezanju pora, dok daju umirujući učinak od proizvoda na sobnoj temperaturi. Dok po potrebi STYLPRO Beauty Fridge za razliku od klasičnih hladnjaka ima i opciju grijanja.

Beauty Fridge3

Preporučuje se za čuvanje prirodnih i organskih proizvoda, lakova za nokte, seruma, krema i proizvoda za hidrataciju, tonera i sprejeva, sheet maski, kremi za sunčanje, proizvoda sa vitaminom C, tekući make up proizvodi, olovke za oči i usne.

Ovaj predivni Beauty hladnjak potražite na Rox Beauty web shopu.