Nova beauty igračka i njenih 10 prednosti

Nova beauty igračka i njenih 10 prednosti

Sjaj kao nakon beauty tretmana iz salona nešto je čemu svi ljubitelji ljepote teže. Odgovor za stvaranje ovih rezultata kod kuće nalazimo u Fraîcheur ledenim globusima za lice. Najnoviji alat za masažu, ova glatka, ledeno hladna pomagala za masažu savršen su način za postizanje sjajne, svježe i podignute kože u udobnosti vlastitog doma.

Poznato je da primjena alata za masažu na licu može poboljšati limfnu drenažu, pomoći natečenosti i poboljšati protok krvi u tom području, ali mnogi alati na tržištu ne ostaju hladni kada se nanose. Ovdje trijumfiraju Ledeni globusi. Stavite ih u zamrzivač, tekućina unutar stakla neće se smrznuti, ali pruža dugotrajan osjećaj hlađenja. Brojne su prednosti Ice Globesa, a one najbolje izdvojili smo u nastavku:

1. Ključ za sjajnu kožu

Svi žele zdravu i blistavu kožu, a masaža ledenim kuglicama na licu može vam pružiti upravo to. Poboljšava cirkulaciju krvi u vašoj koži i čini je svijetlom. Primjena hladnoće na vaše lice sužava krvne žile, što u početku smanjuje protok krvi u vašoj koži. Da bi se to uravnotežilo, vaše tijelo počinje cirkulirati više krvi u vaše lice, što ga čini živahnim i blistavim.

2. Pojačava apsorpciju proizvoda

Ovo je vječni trik koji osigurava da koža upije sve proizvode koje nanesete na nju. Ako ste na kožu nanijeli noćnu kremu ili bilo koji serum, masirajte je ledenim kuglama. To sužava kapilare na vašem licu što zauzvrat pomaže u boljoj apsorpciji proizvoda.

3. Eliminira tamne krugove

Redovito masiranje lica ledenim kuglama može vam pomoći u suočavanju s tvrdoglavim podočnjacima. Ali ne očekujte rezultate preko noći. Kako radi polako, morat ćete ponavljati ovaj postupak nekoliko dana da biste vidjeli rezultate.

Fraicheur Ice Globes Blue3 1

4. Smanjuje i smiruje akne na licu

Ako ste već frustrirani iritantnim aknama na svom licu, pustite da ledene kugle na njima djeluju magično. Kada na licu koristite ledene globuse, to pomaže smanjiti proizvodnju ulja na koži. Također dobro djeluje kod liječenja kvrga i oteklina uzrokovanih aknama.

5. Za “vrećice” ispod očiju koristite Ice Globes

Prekomjerno nakupljanje tekućine ispod očiju može se liječiti ledenim kuglama. Samo ih premjestite kružnim pokretima od unutarnjeg kuta očiju prema obrvama. To pomaže u smanjenju otekline.

6. Sužava pore na koži

Vaše lice ima pore koje oslobađaju prirodna ulja i znoj, što pomaže u održavanju čistoće. Međutim, ako se nečistoća nakupi u porama, to uzrokuje prištiće i akne. Masiranje lica ledenim kuglama nakon pranja pomaže u smanjivanju pora. To čuva pora od prljavštine i vaše lice čini čistim.

7. Čini vašu podlogu besprijekornom

Ovo je jedan beauty trik koji uvijek uspije. Masirajte lice ledenim kuglama prije nanošenja podloge. Zbog toga vaša šminka izgleda besprijekorno i dugotrajno.

8. Smanjuje izgled bora

Iako ne možete preokrenuti svoju dob, možete kontrolirati znakove starenja. Masiranje lica ledenim kuglama pomaže u kontroli bora i znakova starenja. To ne samo da pomaže u smanjenju postojećih, već i sprječava stvaranje novih linija.

9. Omekšava vaše usne

Imate ispucale usne? Masirajte ih ledenim kuglama! To pomaže u smanjenju upale. Također, ne zaboravite piti puno vode kako biste održali kožu i usne hidratiziranima.

10. Ublažava opekline

Ovo je ujedno i čarobni lijek za vaše opekline od sunca. Lagano masirajte suncem opečenu površinu ledenim globusom, možete primijetiti značajno smanjenje upale i crvenila. Međutim, opekline izblijede s vremenom i redovitim korištenjem.