Predstavljamo vam ROX Beauty LED masku!

Predstavljamo vam ROX Beauty LED masku!

 

Tijekom posljednjih godina uređaji za ljepotu i njegu kože su se preselili iz salona stručnjaka za lice u udobnost našeg doma. U tom prijelaznom vremenu posebno su se istaknule LED maske za lice koje rade na principu crvenih i bliskih infracrvenih LED dioda koje emitiraju svjetlost za ciljanu višestruku njegu kože.

Što je zapravo LED svjetlosna terapija?

Trenutno se LED svjetla koriste u najrazličitijim područjima, uključujući dermatologiju i ljepotu budući da pružaju učinkovite i minimalno invazivne tretmane. Unutar vidljivog spektra postoji sedam vrsta LED svjetala: crveno, narančasto, žuto, zeleno, cijan, plavo, ljubičasto i bijelo, koje možemo smatrati dodatnim.

Svaka boja odgovara određenoj valnoj duljini, zbog čega manje ili više prodire u kožu. Što je valna duljina veća (primjerice crvena ili narančasta), ona dublje prodire u različite slojeve kože. Što je duljina kraća (plava i ljubičasta), to je njena energija veća, uz slabije prodiranje u kožu. I baš kao što UV svjetlost utječe na kožu, boje vidljivog spektra svjetlosti također utječu na stanice i tkiva.

ROX Beauty LED maska za lice

Stres u velikoj mjeri utječe na naš najveći organ na kojem se odmah vide posljedice. Zato je ROX Beauty mislio na sve pa tako i napravio svoju Led masku za lice, koja donosi čak sedam različitih LED dioda - svaka sa svojom funkcijom.

ROX Beauty LED Face Maska uništava bakterije koje uzrokuju akne, stimulira proizvodnju novih stanica kože i obnavlja stare i ono važno mnogim ženama - umanjuje vidljivost bora.

 Svakom svjetlošću tretiraju se određeni kožni problemi:

  • Crvena za mladenački sjaj - zaglađuje teksturu kože uzrokovanu starenjem i vanjskim utjecajima
  • Plava za odčepljivanje pora - pomaže u suzbijanju začepljenja pora i čisti ih
  • Zelena za jednolik ten - pruža zdravi sjaj i tonira kožu
  • Žuta protiv iritacija - pomaže u smirivanju nadražene i natečene kože te umanjuje svrbež i iritaciju
  • Narančasta za sjaj - posvjetljuje ten i čini ga sjajnijim
  • Cijan za umirenje - umiruje grubu, iritiranu i dehidriranu kožu
  • Ljubičasta za bolju otpornost - pospješuje cjelokupni tretman
  • Infracrvena za pojačan učinak tretmana - podržava sve navedene tretmane za bolje i pojačane rezultate.

Svaki tretman se može raditi posebno, ali prednost ove maske je što se mogu kombinirati sva svijetla u jednom tretmanu kako bi svojoj koži dali dnevnu dozu sjaja i ljepše teksture.

Ne propustie sjajnu Haloween priliku - 31.10.2022. godine ROX Beauty LED maska će imati 20% nižu cijenu!