Njega kože u vrućim ljetnim danima!

Njega kože u vrućim ljetnim danima!

Tijekom ljeta naša koža izložena je visokim štetnim UV-zračenjima te prekomjernom znojenju, visokim temperaturama i nečistoćama iz okoline, stoga je pravilna njega kože neophodan faktor kako bi koža ostala zdrava i svježa.

1. Njega kože ‘iznutra’ - Pijte dovoljno vode za hidrataciju kože

Tijekom ljeta, uslijed gubitka tekućine znojenjem, tijelu i koži potrebna je dovoljna količina vode najmanje 2L dnevno. Ako baš i ne volite piti vodu, pokušajte kreirati ovu zdravu naviku tako što ćete piti vodu s okusima (limun, grejp ili slično).

2. Njega kože ‘izvana’

Kožu je potrebno hidratizirati i izvana kako bi ostala nahranjena i svježa. Tijekom ljeta može postati iritantna, crvena i sklona alergijskim reakcijama, što može rezultirati osipom ili pak crvenilom. Prije spavanja, na kožu nanesite Gloria noćnu kremu za lice koja se sastoji od 100% prirodnih sastojaka, dubinski hrani kožu lica i blagotvorno djeluje na bore – do neodoljivog jutarnjeg sjaja.

Učinci:
• njega
• hidratacija
• blistavost kože
• djelovanje na depigmentaciju i kuperoznost

3. Zaštitite kožu od UV-zračenja

Intenzivno UV-zračenje tijekom izloženosti kože suncu može uzrokovati opekline, dubinska oštećenja kože, te ubrzati proces starenja kože, stoga je mudro zaštiti kožu tijekom cijeloga dana prije izlaska van, preparatom sa zaštitnim faktorom. Njega kože podrazumijeva da se posebno pobrinete da zaštitite lice, vrat, ruke i stopala s obzirom na to da su isti najviše izloženi suncu.

4. Piling kao njega kože lica

Koža se mora prirodno obnoviti, a Vi ćete joj pomoći tako što ćete ubrzati proces odstranjivanja odumrlih stanica i nečistoća (kojima je lice podložnije ljeti tijekom znojenja). Napravite piling 2-3 puta tjedno Gloria pilingom za lice koji je kreiran sa izuzetno važnim ciljem, da ukloni nakupljene mrtve stanice kože i sve površinske nečistoće.

Učinci:

  • čišćenje kože
  • dubinsko hranjenje kože

91356046 2573121806262044 469287308084903936 O

5. Njega kože lica korak po korak uz Geneo

Geneo Personal je uređaj koji ima više načina korištenja – čišćenje kože, piling i tretman oksigenacijom. On radi piling vanjskog djela kože, obnavlja i osvježava kožu iznutra i hranu kožu revitalizirajućim hranjivim tvarima i formulama za njegu kože.

Geneo Personal Uredaj Za Lice 1073x715 1

Oksigenacija djeluje tako što dovodi kisik do stanica kože.
Ona se događa samo kada kisik dospije u stanice kože iz “unutar” tijela. Uređaj ne stavlja kisik u ili u vašu kožu, ali djeluje stvarajući sloj CO2 mjehurića na vašem licu.

Na taj način tijelo oslobađa kisik do stanica kože, povećavajući protok krvi u sićušne žile i potiče proces pomlađivanja kože, ostavljajući kožu sjajnom i blistavom.

Geneo Web Slika 6

Kako bi Vaši prirodni proizvodi za njegu lica u vrućim ljetnim danima ostali svježi i nepromjenjene kvalitete, donosimo vam Beauty Fridge kako bi održali vrhunsku svježinu.

STYLPRO Beauty Fridge osigurava da kozmetički proizvodi, posebno organski, traju dulje i održavaju vrhunsku optimalnu svježinu.
Čuvajte sve svoje kozmetičke proizvode hladnima i održavajte njihov rok trajanja i dosljednost uz ovaj vrhunski mini hladnjak.

Rox Beauty Blog 1