3 razloga zašto trebate isprobati roler za lice

3 razloga zašto trebate isprobati roler za lice

Ako želite podići svoj unutarnji i vanjski ritual ljepote ili samo tražite ultimativno zen iskustvo, ne tražite dalje od valjka za lice.

Oni su brzo postali najnoviji alat koji morate imati - i to s dobrim razlogom.

Drago kamenje ne samo da ima jedinstvena vibracijska svojstva i energetske moći koje su izvrsne za naše zdravlje, dobrobit i kožu, već pomažu energizirati, uravnotežiti i obnoviti um i tijelo.

ROX'n'Roll-ov valjak za lice Quartz sadrži dva kristala ružinog kvarca, međutim, možete pronaći i druge izrađene od kamenja od žada, turmalina ili ametista. Povezan sa srčanom čakrom i koji se često naziva "ljubavnim kamenom", ružičasti kvarc promiče osjećaj topline i suosjećanja, kao i bezuvjetnu ljubav i mir. Također je moćan ljekoviti kamen koji može pomoći povećati ljubav prema sebi, ublažiti napetost i odbiti negativne emocije. Dugoročno, svi ovi čimbenici mogu pridonijeti preranom starenju i štetiti koži.

quartz roller

Quartz roller - prednosti

1. Umirit će kožu

Kristal emitira vibraciju koja oslobađa napetost, smiruje upalu i potiče obnavljanje stanica.

2. Pomoći će kod natečenosti

Tehnika valjanja ujedno je i limfna drenažna masaža, povećavajući cirkulaciju krvi i potičući prodiranje kisika duboko u slojeve kože. To pomaže oslobađanju zarobljenih toksina, kao i poticanju proizvodnje kolagena.

3. Riješit ćete se podočnjaka

Ružičasti kvarc zaglađuje bore i poboljšava elastičnost kože, dajući vašem tenu blistav sjaj.

rox beauty blog 7

Kako se koristi valjak od ružičastog kvarca?

Valjci za lice jednostavni su za uporabu - posebno u kombinaciji s balzamom ili uljem za lice. Važno je koristiti ga prema van i prema gore, povećavajući pritisak po želji. Za konačno pomlađivanje kože, slijedite masažu lica primjenom vaše omiljene kreme, seruma ili maski za njegu.

Beauty savjet:

Stavite valjak od ružičastog kvarca u hladnjak - hladnoća će vam dodatno pomoći u limfnoj drenaži, smirujući upaljenu kožu. To je krajnji trik za uklanjanje natečenosti posebno ispod očiju.

Kako su valjci izrađeni od prirodnog kamena, niti dva valjka od ružičastog kvarca nisu ista. Uvijek će biti nesavršenosti i varijacija u boji. Ne zaboravite potražiti ROX'n'Roll Quartz roller koji dolazi u kutiji, tako da ga možete sigurno spremiti kada nije u upotrebi.