TriPollar DESIRE

TriPollar DESIRE

650,00 € 4.897,43 kn
Dostupna količina: Na stanju
Dostupno
SKU
LJ00783

Kupnjom ovog proizvoda ostvaruješ 650 bodova

  • Besplatna dostava iznad 25 EUR (188,36 Kn) u roku 3 do 5 dana

  • Mogućnost preuzimanja narudžbe u trgovini

  • Plaćanje karticama ili pouzećem

  • Plati Keks Payem

TriPollar DESIRE predstavlja najnoviju inovaciju RF kućnog tretmana protiv bora.

Nadovezujući se na snažnu i učinkovitu Multi – RF tehnologiju, DESIRE koristi inovativnu turbo funkciju kreiranu specijalno za TriPollar DESIRE.

Turbo funkcija pridonosi još bržem i učinkovitijem RF tretmanu pomlađivanja kože, vidljivo smanjuje bore i daje profesionalne rezultate već od prvog korištenja.

NOVE REVOLUCIONARNE TEHNOLOGIJE

Novi TriPollar DESIRE je revolucionarni kući RF tretman s ugrađenom Turbo funkcijom za najučinkovitije i najdjelotvornije rezultate.

Jedini RF tretman do sada s integriranom algoritmom termalnog mapiranja koji osigurava najoptimalniju moguću temperaturu za svaki dio kože lica.

Bezbolno prodire u kožu i zagrijava dermis čime potiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina kako bi se koža lica osjetno činila zategnutije, s vidljivo manje bora.

Neinvazivni tretman ne zahtjeva vrijeme oporavka i zacjeljivanja što znači da se može koristiti u svakoj rutini njege kože sigurno i bez rizika.

TURBO-RF POBOLJŠANA TEHNOLOGIJA

Turbo Multi-RF je poboljšana tehnologija koja većom brzinom zagrijavanja slojeve dermisa za bržu  stimulaciju kolagena i zategnutiju kožu.

ALORITAM TERMALNOG MAPIRANJA

Algoritam termalnog mapiranja kontrolira proces grijanja stalnim uzorkovanjem temperature tkiva u pet različitih točaka topline na licu za intuitivnu prilagodbu tretmana.

REZULTATI TRETMANA UZ TRIPOLLAR DESIRE

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana ali su i kumulativni, što znači da se svakim tretmanom postižu bolji rezultati.

Najbolji rezultati biti će vidljivi nakon 6-8 tjedana, koristeći tretman 2-3 puta tjedno.

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:TriPollar DESIRE
Vaša ocjena