SILK'N Toothwawe Električna Četkica za Zube

-50%

SILK'N Toothwawe Električna Četkica za Zube

Posebna cijena 158,61 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 317,21 €
Dostupno
SKU
LJ059829
  • Prva i jedina četkica za zube s klinički dokazanom, patentiranom tehnologijom DentalRF ™
  • Učinkovito čisti zube, ali je nježan prema desnima
  • Smanjuje zubni kamenac i naslage¹
  • Smanjuje krvarenje zubnog mesa i upalu zubnog mesa¹
  • Postiže veće rezultate smanjenja i izbjeljivanja mrlja¹

Kartice 2Besplatna Dostava Rate

Kupnjom ovog proizvoda ostvaruješ 158 bodova

  • Besplatna dostava iznad 40 EUR u roku 2 do 5 dana

  • Mogućnost preuzimanja narudžbe u trgovini

  • Plaćanje karticama ili pouzećem

  • Plati Keks Payem

Zašto ToothWave?
Silk’n ToothWave prva je i jedina električna četkica za zube s patentiranom tehnologijom DentalRF ™. Ovaj uređaj razvili su inženjeri tvrtke Silk’n, a fokusira se na učinkovito čišćenje nečistoća s površine zuba, a pritom je nježan prema zubnom mesu. ToothWave rezultat je dugogodišnjeg istraživanja i razvoja kako biste vaše čišćenje zuba podigli na novu razinu!

Redovite metode četkanja obično uklanjaju samo meke tvari sa zuba, poput naslaga. Ako se plak ne ukloni, može se pretvoriti u stvrdnutu tvar zvanu zubni kamenac (kamenac) ². ToothWave uklanja naslage, ali također može smanjiti kamenac koji se već stvorio na zubima¹ ⁴. Električna četkica za zube bez tehnologije DentalRF ™ to nije u stanju4. ToothWave osigurava čišća i zdravija usta u samo 6 tjedana, pružajući profesionalne rezultate.

U pilot studiji, provedenoj s 12 sudionika tijekom razdoblja od 2 mjeseca, ToothWave se pokazao učinkovitim u smanjenju mrlja s površine zuba. Ovdje prikazana slika Prije i Poslije prikazuje nevjerojatne rezultate jednog od ovih sudionika.Klinički dokazano

Učinak DentalRF ™ tehnologije ToothWave testiran je u više kliničkih ispitivanja, gdje je uspoređen s drugom električnom četkicom za zube bez DentalRF ™ tehnologije1. Nakon 6 tjedana korištenja zaključeno je da je ToothWave postigao bolje rezultate i da je razlika u rezultatima pripisana tehnologiji DentalRF ™ ¹ ³ ⁴.

6. Toothwave Lifestyle Device
Kako radi?

DentalRF ™ tehnologija u ovoj električnoj četkici za zube šalje blage radiofrekvencijske valove, koji se sastoje od nabijenih molekula, na površinu svakog zuba i kutnjaka. Te molekule destabiliziraju jake veze koje vežu nečistoće (npr. Kamenac, mrlje, naslage) na površinu zuba³.

Mnogo funkcija
Silk’n ToothWave traje do 2 tjedna s jednim punjenjem, kada se koristi dva puta dnevno po 2 minute. Također možete birati između 3 brzine vibracija. Pri svojoj najvećoj brzini vibracija, električna četkica za zube napravi do 48.000 vibracijskih poteza četkom u minuti. Pametni mjerač intervala također vas podsjeća da se prebacite na sljedeći kvadrant usta svakih 30 sekundi. Električna četkica za zube automatski se isključuje nakon 2 minute. I na kraju, također je 100% vodootporan, pa ga možete koristiti pod tušem ili kadom.

Sigurno za upotrebu na metalnim aparatićima i zubnim implantatima
Želite li smanjiti količinu kamenca na zubima ili imate bjelje zube, ali imate metalne aparatiće ili zubne implantate? To možete učiniti s ovom električnom četkicom za zube! DentalRF ™ i tehnologija vibracija prikladni su i sigurni za upotrebu na metalnim aparatićima, ispunama, oblogama i bilo kojoj drugoj vrsti zubnih implantata. Doživite razliku koju može temeljito čišćenje zubi pomoću ToothWave!

¹ Nakon 6 tjedana, ToothWave je pokazao statistički značajno smanjenje kamenca (kamenca), naslaga, krvarenja zubnog mesa i upale zubnog mesa te postigao veće poboljšane rezultate izbjeljivanja nijansi zuba i smanjenja mrlja u usporedbi s električnom kontrolnom četkicom za zube - SmileSonic Pro Advanced Clean.

² Candice Abellon, (2019., 9. travnja). Kako ukloniti plak i kamenac. Healthline. https://www.healthline.com/health/tartar-removal

³ Liora Levi, Kimberly R Milleman, Jeffery L Milleman i sur. Sigurnost i djelotvornost nove četkice za zube koja koristi RF energiju za izbjeljivanje sjene zuba i smanjenje mrlja na zubima. Adv Dent i oralno zdravlje. 2020; 12 (3): 555831. DOI: 10.19080 / ADOH.2020.12.555831.

⁴ Kimberly R Milleman, Liora Levi, Tori L Grahovac i sur. Sigurnost i djelotvornost nove četkice za zube koja koristi RF energiju za smanjenje naslaga, kamenca i gingivitisa. American Journal of Dentistry. 2020; 33 (3).

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:SILK'N Toothwawe Električna Četkica za Zube
Vaša ocjena