SILK'N BRIGHT FACIAL BRUSH

SILK'N BRIGHT FACIAL BRUSH

42,34 € 319,01 kn
Dostupna količina: Na upit
Dostupno
SKU
LJ06108

Sanjate li glatku, blistavu kožu? Upoznajte Silk'n Bright električni čistač za lice! Svojim silikonskim vlaknima savršeno čisti kožu od nečistoća i mrtvih stanica kože.

Kupnjom ovog proizvoda ostvaruješ 42 bodova

  • Besplatna dostava iznad 199 KN (39,68 EUR) u roku 3 do 5 dana

  • Mogućnost preuzimanja narudžbe u trgovini

  • Plaćanje karticama ili pouzećem

  • Plati Keks Payem

Sanjate li glatku, blistavu kožu? Upoznajte Silk'n Bright električni čistač za lice! Svojim silikonskim vlaknima savršeno čisti kožu od nečistoća i mrtvih stanica kože.

  • Dubinsko čišćenje kože i masaža lica
  • Uklanja nečistoće i šminku
  • 5 puta veća učinkovitost u odnosu na mehaničko čišćenje lica
  • Poboljšava cirkulaciju lica
  • Pomaže pri adsorpciji kozmetičkih preparata
silk'n bright facial brush

ČISTITE LICE SILIKONSKOM ČETKOM

Silk'n Bright ima meka silikonska vlakna koje pružaju brojne prednosti.  Nečistoće, ulja i šminka nestaju, a koža lica postaje čista i svježa. Već od prvog korištenja Silk'n Bright električnog čistača osjetiti ćete pozitivne promjene u mekoći i sjaju Vaše kože, a samo korištenje Silk'n Bright čistača poboljšava apsorpciju ostalih kozmetičkih proizvoda u njezi kože lica.

ULTRA HIGIJENSKI PROIZVOD KOJI ŠTEDI NOVAC

silk'n bright facial brush

Za razliku od standardnih električnih čistača lica, vlakna Silk'n čistača odolijevaju nakupljanju bakterija, osiguravajući ultra higijensku svakodnevnu rutinu čišćenja.  Uz to što neupitno ostavlja kožu lica svježom i mekom,  štedi i novac jer nije potrebno naknadno kupovati i mijenjati glavu čistača.

DVOSTRANI SILIKONSKI ČISTAČ: ČISTI I MASIRA KOŽU LICA

Obje strane Silk'n Bright čistača pružaju savršenu i potpunu njegu u Vašoj svakodnevnoj beauty rutini.  Manja silikonska vlakna nježno čiste, dok su veća vlakna pogodna za dubinsko i preciznije čišćenje, posebno za teže dostupna područja kao što su područja oko nosa, očiju i brade.

Stražnja strana čistača svojim reljefnim silikonskim dijelom pruža osvježavajuću i relaksirajuću masažu. Svojim visokofrekventnim vibracijama doprinosi boljoj apsorpciji kozmetičkih proizvoda kao što su serumi i dnevne/noćne kreme, čime se povećava njihova učinkovitost.

silk'n bright facial brush

DODATNE FUNKCIJE ELEKTRIČNOG ČISTAČA LICA

Silk'n Bright koristi visokofrekventne načine vibracija i pulsiranja kroz 7 brzina, stvarajući preko 8000 vibracija u minuti! Slobodno se opustite i prepustite čišćenju i njezi lica jer Vas Silk'n Bright obavještava svakih 30 sekundi kako bi znali kada čišćenje preusmjeriti na drugi predio lica.

Sesija čišćenja traje 2 minute, a sa jednim punjenjem uređaj je moguće koristiti do 60 puta. Uređaj je 100% vodootporan radi čega ga možete koristiti za vrijeme kupanja ili tuširanja.

silk'n bright facial brush

SILK'N BRIGHT S VAMA NA PUTOVANJU

Uređaj dolazi s praktičnom putnom torbicom, tako da uređaj možete ponijeti na putovanje. Čvrsto pakiranje štiti uređaj od oštećenja, a Vašu prtljagu od vlage.

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:SILK'N BRIGHT FACIAL BRUSH
Vaša ocjena