Dyson Airwrap Complete Vinca Blue/Rose Long Special Edition

Dyson Airwrap Complete Vinca Blue/Rose Long Special Edition

689,00 € 5.191,27 kn
Dostupna količina: Na upit
Dostupno
SKU
LJ07579

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan

  • Kovrče, valovi, ravnanje i sušenje
  • Multifunkcionalni Coanda fen
  • Airwrap četke za zaglađivanje
  • POKLON - Dyson Travel pouch

Kupnjom ovog proizvoda ostvaruješ 689 bodova

  • Besplatna dostava iznad 25 EUR (188,36 Kn) u roku 3 do 5 dana

  • Mogućnost preuzimanja narudžbe u trgovini

  • Plaćanje karticama ili pouzećem

  • Plati Keks Payem

Airwrap Complete Long SE - stilizator i sušilo za sve tipove kose Kovrča. Oblikuje. Zaglađuje i skriva neposlušne vlasi.

 

NOVO Brže i lakše oblikovanje: stvorite kovrče u smjeru kazaljke na satu i suprotno od smjera kazaljke na satu jednom cijevi kako biste smanjili vrijeme oblikovanja. Zakrenite hladni vrh kako biste promijenili smjer strujanja zraka dok stilizirate. S lakoćom kreirajte kovrče u smjeru suprotnom od kazaljke na satu i u smjeru kazaljke na satu.

 

NOVO Multifunkcionalno Coanda sušilo s dva načina rada: sušenje, za brzo grubo sušenje kose u pripremi za oblikovanje te zaglađivanje, za zaglađivanje i usavršavanje vašeg krajnjeg stila. Poboljšani Coanda protok zraka privlači i podiže dulje dlačice, skrivajući neposlušne vlasi od pogleda za glatki, sjajni završetak.

 

NOVO Airwrap četke za zaglađivanje - poboljšani Coanda protok zraka privlači i poravnava kosu s površinom četke kako bi se oblikovala uz veću kontrolu. Oblikujte zrakom, ne ekstremnom toplinom - poboljšani Coanda protok zraka daje vam precizno oblikovanje bez ekstremnog oštećenja toplinom. Temperatura zraka prati se preko 40 puta u sekundi. Istovremeno oblikuje i suši - osmišljen za oblikovanje vlažne kose. Kombinira snažan protok zraka s kontroliranom toplinom za sušenje vaše kose tijekom oblikovanja.

 

Napravljen za različite tipove kose -  niz nastavaka dizajniranih za različite tipove kose. Prekidač s brzim otpuštanjem i vrhovi hladni na dodir omogućuju vam brzu promjenu dodataka nakon oblikovanja. Hladan zrak -za učvršćivanje frizure. Dodatak: pouch putnica torbica

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Dyson Airwrap Complete Vinca Blue/Rose Long Special Edition
Vaša ocjena