Dyson Airwrap Complete Nickel/Copper Set za Oblikovanje Kose

Dyson Airwrap Complete Nickel/Copper Set za Oblikovanje Kose

Dostupna količina: Na stanju
Dostupno
SKU
LJ06813

Kakarteristike stilizatora za kosu Dyson Airwrap Complete Nickel/Copper:

  • Valovito / kovrčavo / ravno / suho
  • Coanda protok zraka
  • Uvlači i omotava kosu koristeći zrak
  • 6 nastavaka za oblikovanje

Kupnjom ovog proizvoda ostvaruješ 699 bodova

  • Besplatna dostava iznad 40 EUR u roku 2 do 5 dana

  • Mogućnost preuzimanja narudžbe u trgovini

  • Plaćanje karticama ili pouzećem

  • Plati Keks Payem

Dyson Airwrap Complete

Nickel/Copper Stilizator za Kosu

 

Airwrap Complete je stilizator za kosu i sušilo za sve tipove kose, koje kovrča, oblikuje, zaglađuje i skriva neposlušne vlasi.

 

Brže i lakše oblikovanje: stvorite kovrče u smjeru kazaljke na satu i suprotno od smjera kazaljke na satu jednom cijevi kako biste smanjili vrijeme oblikovanja. Zakrenite hladni vrh kako biste promijenili smjer strujanja zraka dok stilizirate. S lakoćom kreirajte kovrče u smjeru suprotnom od kazaljke na satu i u smjeru kazaljke na satu.

 

Multifunkcionalno Coanda sušilo s dva načina rada: sušenje, za brzo grubo sušenje kose u pripremi za oblikovanje te zaglađivanje, za zaglađivanje i usavršavanje vašeg krajnjeg stila. Poboljšani Coanda protok zraka privlači i podiže dulje dlačice, skrivajući neposlušne vlasi od pogleda za glatki, sjajni završetak.

 

Airwrap četke za zaglađivanje - poboljšani Coanda protok zraka privlači i poravnava kosu s površinom četke kako bi se oblikovala uz veću kontrolu. Oblikujte zrakom, ne ekstremnom toplinom - poboljšani Coanda protok zraka daje vam precizno oblikovanje bez ekstremnog oštećenja toplinom. Temperatura zraka prati se preko 40 puta u sekundi. Istovremeno oblikuje i suši - osmišljen za oblikovanje vlažne kose. Kombinira snažan protok zraka s kontroliranom toplinom za sušenje vaše kose tijekom oblikovanja.

 

Napravljen za različite tipove kose - ovaj Dysonov uređaj posjeduje niz nastavaka dizajniranih za različite tipove kose. Prekidač s brzim otpuštanjem i vrhovi hladni na dodir omogućuju vam brzu promjenu dodataka nakon oblikovanja.

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Dyson Airwrap Complete Nickel/Copper Set za Oblikovanje Kose
Vaša ocjena