URASLE DLAČICE? DONOSIMO RJEŠENJE PROBLEMA U SAMO 10 MINUTA!

URASLE DLAČICE? DONOSIMO RJEŠENJE PROBLEMA U SAMO 10 MINUTA!

Urasle dlačice najčešći su problem kod žena s s čvršćom i kovrčavijom dlakom, iako se to može dogoditi i ženama svjetlije puti i svjetlijih dlačica. Najčešće se javljaju na donjen dijelu nogu i prepona.

Dlačice urastaju ukoliko ne rastu ravno, već rastu u drugom smjeru i umjesto da probiju površinu kože, rastu natrag u kožu.

Blog Foto 8

Nažalost ukoliko dlačice počnu rasti ukoso, mogu rezultirati tamnim ili ružičastim zadebljanjima na površini kože (ili izgledati kao prištići) i inficirati se. Depiliranje je najčešći uzrok sve oštrijeg vrha dlake što uzrokuje urasle dlačice.

Kako spriječiti i djelovati na urasle dlačice?

Redovitim pilingom kože na dijelovima tijela s kojih uklanjate dlačice možete spriječiti njihovo urastanje, ali i ubrzati proces zacjeljivanja nakon urastanja dlačica te smanjiti pojavu crvenila i upala. Nikako nemojte koristiti proizvode koji u sebi imaju alkohola jer će isušiti kožu, iziritirati je i dovesti do upala, čime ćete samo pogoršati stanje.

Blog Foto 3

Uz pomoć nekih prirodnih sastojaka možemo ubrzati proces zacjeljivanja i spriječiti urasle dlačice te smanjiti pojavu crvenila i upala, a od pomoći će biti i sol koju na dlanu izmiješate s gelom za tuširanje i nanesete na kožu.

Blog Foto 6

Preporučujemo piling za tijelo od kave i šećera koji će riješiti vaš problem uraslih dlačica, a i pomoći vam da postignete savršeno mekanu i nahranjenu kožu.

SmoothSkin rješava urasle dlačice zauvijek

Blog Foto 7

SmoothSkin Bare+ najbrži je IPL uređaj za uklanjanje neželjenih dlačica na tržištu. Bazira na prijenosu svjetlosne u toplinsku energiju koja prodire kroz površinu kože i apsorbira melanin prisutan u korijenu dlake.

Osim što uklanja sve dlačice, SmoothSkin ekspresno rješava problem uraslih dlačica.

Blog Foto 4

Uređaj je klinički testiran, što znači da je siguran i jednostavan za korištenje, a istraživanja su pokazala 92% manje dlačica nakon samo 4 tjedna korištenja proizvoda.

Svi SmoothSkin uređaji imaju sigurnosni senzor koji prije svakog bljeska ispituje ton kože te sprečava bljeskanje uređaja ako da bi bljesak mogao oštetiti kožu. SmoothSkin Pure, s druge strane, osigurava bezbolne tretmane uz čak tri načina rada (snažni, brzi i nježni način).

Blog Foto 5

Spriječite urasle dlačice sigurnom, bezbolnom i pouzdanom metodom koja k tome oduzima samo 10 minuta tjedno!

Čini nam se kao savršeno rješenje s kojim ćete konačno
odahnuti, riješiti se uraslih dlačica i dobiti više vremena u danu.