Sva lica Valentinova

Sva lica Valentinova

Jedni ga smatraju američkim običajem, nazivaju sladunjavim, smatraju da je više za mlade i veze "na početku", dok ga drugi s nestrpljenjem čekaju kao priliku da budu romantični, iskažu ljubav ili pak postave jedno od važnijih pitanja u životu.

pink wine g2406b5755 1920

Valentinovo ili Dan zaljubljenih zapravo je spomendan Sv. Valentina, koji je navodno bio rimski biskup, a veza Sv. Valentina s temom ljubavi i zaljubljenosti temelji se na legendi o braku mlade kršćanke s rimskim legionarom koji je iz ljubavi prema njoj postao kršćaninom. Sv. Valentin blagoslovio je njihov brak nažalost pred njihovu tragičnu smrt.

U svakoj legendi zrnce istine, zar ne?

candles g81ce3ca2b 1920

No vratimo se malo u sadašnjost.

Većina nas danas živi iznimno brzim ritmom. Ubrzana svakodnevnica čini da  često "letimo" kroz dane, tjedne i mjesece.

Nanesi make-up ujutro - skini make-up navecer

Ponedjeljak - petak, prvi - tridestiprvi, između stavi make-up i skini make-up nekad se čini kao da je prošla samo minuta, a ne čitav dan.

20211006 img 0046 3squeeze sparkle 250ml hr

Često puta vrijeme prolazi, a da nismo ni svjesni kako živimo, imamo li prioritete i cijenimo li ih.

Slavlja, blagdani i običaji poput Valentinova izvrsna su prilika za stiskanje pauze brzoj svakodnevnici s ciljem da fokus prebacimo na drugačiji ritam od onog, da se tako izrazim, kuća posao birtija.

Mi u Rox Beauty uredu različito gledamo na Valentinovo, kolege tvrde da je njima svaki dan povod za Valentinovo, pa hajde vjerovat ćemo im.

tripollar vx gold

Kolegice imaju pogled ispod obrva koji govori, svaka prilika za iskazivanje pažnje ne preskače se i mora biti razlike između svakodnevnice i posebnih dana. ?

Na kraju smo se svi složili da nam razbijanje rutine puni baterije, osvježava nas i čini zadovoljnijima.

quartz roller

A kad smo kod zadovoljstva organizirali smo vam super Valentinovske akcije na naše proizvode. Naš doprinos razbijanu rutine.

rox hrv fb ig oglas popust do 40 opci oglas awareness a

Pozivamo vas da ih pregledate i počastite bolje polovice ili sami sebe, jer ljubav prema drugima može biti potpuna samo ako imamo dovoljno ljubavi prema sebi.

Sretan vam blagdan ljubavi!

Vaš Rox Beauty tim