Prirodna kozmetika za prirodno lijepu kožu

Prirodna kozmetika za prirodno lijepu kožu

Prirodna kozmetika nekad se svodila na maske koje smo radile kod kuće, a danas je ovaj tip kozmetike izuzetno prisutan na tržištu. Potražnja za prirodnim proizvodima je sve rasprostranjenija među ljubiteljicama beauty proizvoda. 

Prirodna kozmetika Gloria

Zlatna kolekcija prirodne kozmetike Gloria

Jedan od takvih prirodnih proizvoda je i Gloria prirodna kozmetika čija je Zlatna kolekcija kako je i sami vole nazivati postala "izvorom vječne mladosti". U Gloria Zlatnoj kolekciji nalazi se pet proizvoda različitih i laganih tekstura, koje će svaki tip kože prihvatiti bez ikakvih poteškoća kao svoju prirodnu nadopunu i izvor regeneracije.

Gloria Zlatna kolekcija

Ekstrakt smilja i još 7 eteričnih ulja nestrpljivo čekaju da otvorite čarobnu bočicu Zlatnog seruma kako bi nahranili i osvježili vaše lice. Ova magična formula je najučinkovitiji eliksir mladosti kojeg ćete ikad pronaći. Dnevna krema od smilja obećava luksuznu njegu za cijeli dan. Hidratizira kožu, čini je mekanom, svilenom, glatkom na dodir te licu pruža osjećaj prozračnosti.. Dok vi spavate, nutritivni sastojci Noćne kreme bdiju, dubinski hraneći kožu lica, blagotvorno djelujući na bore. Hijaluronska krema u stanju je zaustaviti vrijeme i garantira dubinsku njegu, dok jePiling za lice najbolja potpora kremama i serumu jer nježno čisti vaše lice, uklanjajući nakupljene mrtve stanice kože i sve površinske nečistoće.

Gloria dnevna krema i zlatni serum

Gloria sadrži jedinstvene recepture čiji je osnovni zadatak pobrinuti se da naša koža bude zaštićena, njegovana i, kao takva, vječno mlada. Od svih poznatih biljaka u prirodi, smilje je jedna od onih koja ima nevjerojatnu snagu da odgovori na štetu koja je nanesena našoj koži i ponudi sjajne rezultate. Upravo iz tog razloga Gloria proizvodi bazirani su na smilju i u svom sastavu nemaju kemijske preparate, aditive i konzervanse.

Gloria zlatni serum za lice<br />

Gloria proizvode potraži na web shopu i priušti svojoj koži njegu kakvu zaslužuje.