PRAVILNO ČIŠĆENJE LICA

PRAVILNO ČIŠĆENJE LICA

Čišćenje lica ključan je dio svake beauty rutine. Kako bi koža ostala zdrava, njegovana, svježa i mladolika, potrebno je svakodnevno čistiti lice. Ukoliko izbjegavamo redovno čišćenje lica, posebice prije odlaska na spavanje, pore ostaju zatvorene, prirodno izlučivanje nije moguće i na koži se počinju javljati dermatološki problemi.

Kada je vrijeme za čišćenje lica?

Prvo i najvažnije pravilo je uvijek skinuti šminku nakon nošenja. Preporučljivo je korištenje pH neutralnih sredstva za uklanjanje šminke, posebno formuliranih za nježno čišćenje lica.

Blog Foto 3

Naime, neki dijelovi lica (područje oko očiju, usana) imaju posebno nježnu kožu, stoga im je potrebna posebna njega iz tog razloga preporučuje se nježna neutralna sredstva za uklanjanje šminke.

Kako izabrati pravu njegu lica?

Važno je odabrati pravilnu njegu lica ovisno o tipu kože i njezinu stanju. Normalna, suha, masna ili mješovita koža, svaki od navedenih tipova kože zahtjeva čišćenje lica kako bi se na pripremljenu kožu naknadno aplicirala njega ili terapija.

Blog Foto 7

Rozi Geneo Personal uređaj namjenjen je svim tipovima kože jer poboljšava prirodni proces oksigenacije kože lica. Geneo Personal radi piling vanjskog djela kože, obnavlja i osvježava kožu iznutra i hranu kožu revitalizirajućim hranjivim tvarima i formulama za njegu kože.

Blog Foto 4

Zašto je oksigenacija važna za lice?

Bijeli Geneo Personal kombinira tri najvažnija elementa: čišćenje lica, piling lica i oksigenaciju lica te na taj način upotpunjuje kompletnu njegu lica.

Blog Foto 9

Djeluje tako da dovodi kisik do stanica kože. Time pojačava cirkulaciju u sitnim krvnim žilama, što rezultira pomlađenom kožom koja je svježeg i sjajnog izgleda.

Blog Foto 10

Geneo Personal tretmani omogućuju pravu oksigenaciju koja se događa samo kada kisik dospije u stanice kože iz unutrašnjosti tijela. Uređaj ne stavlja kisik u ili na vašu kožu, ali djeluje stvarajući sloj Co2 mjehurića na vašem licu. Time uzrokuje oslobađanje kisika do stanica kože, povećavajući protok krvi u sićušne žile ostavljajući kožu sjajnom i blistavom.

Kako se koristi Geneo za čišćenje lica?

Da biste uređaj koristili kao sredstvo za svakodnevno čišćenje lica, jednostavno navlažite lice, nanesite veliku količinu gela za čišćenje lica i pritisnite tipku za napajanje na stražnjoj strani uređaja. Zatim pomičite uređaj kružnim pokretima oko lica najmanje tri minute.

Blog Foto 11

Jednom tjedno Geneo uređajem radi se i tretman oksigenacije. Jednostavno umetnite kapsulu za oksigenaciju u uređaj, nanesite gel i kružnim pokretima prolazite uređajem po licu.

Blog Foto 12

Zbog ubrzanog načina života, čini nam se da pravilna njega kože zahtijeva puno vremena. Pokušajte si napraviti beauty rutinu rutinu i zapamtite da je jedna od najvažnijih stvari u vezi s čišćenjem lica i njege kože upravo njeno redovito održavanje.