BRZO, USMJERENO I INTELIGENTNO DYSON SUPERSONIC™ SUŠILO ZA KOSU

BRZO, USMJERENO I INTELIGENTNO DYSON SUPERSONIC™ SUŠILO ZA KOSU


DYSON SUPERSONIC SUŠILO ZA KOSU

Dyson Supersonic

Sušila za kosu mogu biti velika i nespretnaza rukovanje, izbacuju zrak visoke temperature šro izaziva oštećenje kose i sve to s rizikom da se kosa uplete u mrežicu filtera. Dysonovi inženjeri su odlučili ponovno razmisliti i sušilu za kosu...

Dyson sušila pomažu očuvati prirodan sjaj kose

Neka uobičajena sušila za kosu postižu jako visoke temperature, posebno kada se drže blizu glave. To može prilično oštetiti vašu kosu. Dyson Superosnic sušilo za kosu ima pametnu kontrolu topline koja pomaže da kosa nije nepotrebno izložena visokoj temperaturi. Temperatura se mjeri 20 puta u sekundi i podaci se šalju u mikroprocesor koji inteligentno kontrolira patentirani dvostruki grijači element.

Motor

Dyson Supersonic sušilo za kosu osnaženo je patentiranim Dyson digital motorom V9, kojeg je napravio tim od preko 15 inženjera. To je Dysonov najmanji, najlakši i najnapredniji motor.

To je do osam puta brže od ostalih motora iz sušila za kosu i pola njihove težine. Osim toga, budući da je Dyson digitalni motor napravljen da bude snažan, ali i kompaktan, dovoljno je mali da se može postaviti u ručku, a ne u  'glavu' sušila, zato je uređaj tako uravnotežen. Većina uobičajenih sušila za kosu imaju motor smješten u 'glavi' sušila.

Znanost o  kosi

Dyson je uložio preko 50 milijuna funti u razvijanje Dyson Supersonic sušila za kosu, uključujući i vrhunski laboratorij posvećen istraživanju znanosti o kosi. Dysonovi inženjeri proučavali su kosu od korijena do vrha kako bi shvatili kako reagira na stres, kako je održati zdravom i kako je stilizirati.

Testiranja na različitim tipovima kose trajala su preko četiri godine. Do danas je u testiranju iskorišteno 1010 milja ljudske kose.

Akustični inženjering

Zato što je motor mali i kompaktni smješten je u dršku u okružen prigušivaćima kako bi se dodatno smanjila buka. Dyson Supersonic sušilo za kosu napravljeno je da bude tiše od ostalih sušila, bez kompromisa što se tiče brzine sušenja.

DYSON SUPERSONIC SUŠILO ZA KOSU

Brzo o usmjereno

Dyson Supersonic sušilo za kosu koristi Dysonovu patentiranu Air Multiplier tehnologiju. Volumen zraka koji se uvlači u motor povećan je tri puta zbog ove tehnologije stvarajući visokotlačni mlaz zraka velike brzine.

Uobičajena sušila za kosu mogu imati slabi protok zrak,  što znači da su spori. Drugi mogu imati jaki protok zraka, no ne nužno i kontroliran. Dyson Supersonic stvara usmjereni mlas zraka pod kutem od 20° za kontrolirano, precizno sušenje i stiliziranje. Omogućuje vam da istovremeno osušite i stilizirate kosu.

Postavke i nastavci

Dyson SUpersonic sušilo za kosu ima 4 postavke temperature, 3 postavke protoka zraka i ispuh hladnog zraka. Dysonovi inženjeri napravili su 3 precizna magnetna nastavka kako bi još više kontrolirali protok zraka i tako postigli različite stilove.

Nastavci ostaju hladni na dodir. Koristeći Heat Shield tehnologiju vrući zrak se zadržava u 'sendviču' hladnog zraka tako da površina nastavka ostane hladna.

Zato jer su magnetni, svaki nastavak (mlaznica) jednostavno se stavlja i skida.

Nekoliko je postavki uključujući i puhanje hladnog zraka za učvršćivanje frizure

DYSON SUPERSONIC